Η Διαχείριση Αποθήκης & τα Περιβόητα Logistics με Απλά Λόγια

Αγαπητοί φίλοι των Logistics, 

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός Τμήματος Logistics δεν δημιουργείται μόνο από το πόσο αποτελεσματικά ο Διευθυντής Logistics χάραξε την στρατηγική του Τμήματος, αλλά κι από αν το προσωπικό του Τμήματος την αντιλαμβάνεται πλήρως ώστε να την εφαρμόσει. 

Οι εργάτες της αποθήκης, οι πικαδόροι, οι οδηγοί των περονοφόρων, είναι η καρδιά ενός συστήματος Logistics. Συχνά, αυτοί οι υπάλληλοι κατέχουν βασική μόρφωση με ελάχιστες γνώσεις υπολογιστών ή αγγλικών, που καλούνται όμως να συμμετάσχουν σ’ ένα πλήρες οργανωμένο και μηχανογραφημένο σύστημα Logistics. Γι ‘ αυτούς τους υπαλλήλους οι όροι κωδικοποιημένη αποθήκη και Logistics είναι ψιλά γράμματα! 

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics δημιούργησε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για την διαχείριση της αποθήκης. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, φιλοδοξεί να μεταδώσει στους υπαλλήλους αποθηκών, με απλά λόγια, τη σημαντικότητα της εργασίας τους, τον καθοριστικό ρόλο που παίζει στις σύγχρονες επιχειρήσεις η αποθήκη, αλλά και τη σημασία ενός συστήματος Logistics που με τη σωστή μηχανογράφηση οδηγεί στην ελαχιστοποίηση των λαθών και του χρόνου διαχείρισης. 

Η Διαχείριση Αποθήκης με απλά λόγια! Σάββατο, 18 Οκτωβρίου – Σεμινάριο 8 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, που είχε την καλοσύνη να μας φιλοξενήσει. 

Το λογισμικό διαχείρισης και τα τερματικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας ΜΑΝΤIS. 

Υπεύθυνος οργάνωσης εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι ο κος Σταύρος Κυριακούλιας, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΕL. 

Με το πέρας του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και Πρακτικά για τη λειτουργία των τερματικών και του λογισμικού διαχείρισης αποθήκης.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO