Secret Managers Meeting – Μάιος 2007

Με πρωτοβουλία του Institute of Port Development (ΙPD), του think tank της οικονομίας της θάλασσας, οργανώθηκε σε συνεργασία με την νέα διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, η πρώτη ψηφιακή δημόσια διαβούλευση για την διερεύνηση, ανάδειξη και κωδικοποίηση εκλογικευμένων λύσεων που θα αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας έναντι του ανταγωνισμού.

Η πρωτοποριακή για την ελληνική πραγματικότητα εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο ειδικά εξοπλισμένο digital conference plateau του ΙPD στο Κολωνάκι.

Οι 15 μαγνητοσκοπημένες παρεμβάσεις – λύσεις, αντιπροσωπευτικών τομέων δραστηριοτήτων των Logistics, μετά από εξειδικευμένη κωδικοποίηση, θα λειτουργήσουν ως εργαλεία της διεθνούς επιχειρηματικής εξωστρέφειας του κλάδου.

Την επικοινωνιακή συγκρότηση της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος του ΙPD κος Νίκος Σαμαράς.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κος Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Λειτουργιών, κος Φώτης Δαούσης, με τις παρεμβάσεις τους ανέλυσαν το εύρος των εναλλακτικών μορφών πραγματικότητας που καλείται να εξυπηρετήσει το επιστημονικό σωματείο (Ελληνική Εταιρεία Logistics) στα πλαίσια της ευρύτερης ποιοτικής αναβάθμισης που διέρχεται την περίοδο αυτή ο κλάδος.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO