Ξεκινάει ο Διάλογος για την Απελευθέρωση των Οδικών Μεταφορών στη Χώρα μας

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία από άποψη προσέλευσης κόσμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών η ημερίδα με θέμα: «Απελευθέρωση των Οδικών Μεταφορών στη Χώρα μας – Προοπτικές & Προκλήσεις» από την Ελληνική Εταιρεία Logistics.

Στην ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τις οδικές μεταφορές φορείς, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις απόψεις τους. Πιο συγκεκριμένα, κεντρικοί ομιλητές ήταν οι κκ. Χαράλαμπος Δαδίτσιος, Πρόεδρος ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών, Γεώργιος Παπαδημητρίου, από την Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Διεθνών Μεταφορών Ελλάδας, Ιωάννης Σιαμάς, Πρόεδρος ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς, Γεώργιος Ηλιάδης, Πρόεδρος ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μεταφορών Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Αντωνίου, Ειδικός Γραμματέας Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, Παντελής Ραβδάς, Μέλος ΔΣ του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών Κωνσταντίνος Θεοφανίδης, Πρόεδρος ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων και Συντονιστής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας προβλήθηκαν οι θέσεις των σωματείων για την αναβάθμιση και ανάπτυξη των οδικών μεταφορών στην χώρα μας, ακούστηκαν πολλές κι ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκαν αρκετές περιπτώσεις απελευθέρωσης των οδικών μεταφορών σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος «Η απελευθέρωση των οδικών Μεταφορών δεν είναι πανάκεια. Ο εξορθολογισμός, η ανάπτυξη κι η αναβάθμισή τους είναι καθήκον μας και θα έπρεπε ήδη να έχουμε μεριμνήσει γι’ αυτό. Η Ελληνική Εταιρεία Logistics ξεκινά μια σειρά από συναντήσεις με τους εκπροσώπους όλων των συσχετιζόμενων με τις οδικές μεταφορές φορέων, με στόχο να φτιαχτεί άμεσα υπόμνημα προς τον κύριο Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, υπογεγραμμένο απ’ όλους τους φορείς αναφορικά με συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις για την ανάπτυξη των οδικών μεταφορών στην χώρα μας.».

Σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η ανάπτυξη του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας στην χώρα μας και η προβολή της χώρας μας σε ουσιαστικό κόμβο διαμετακόμισης των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO