Risk Management στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Risk Management στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Ν. Ψυχικό, 13 Ιουνίου 2007

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών η ημερίδα «Risk Management στην Εφοδιαστική Αλυσίδα», η οποία διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ). 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, την οποία παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον άνθρωποι του χώρου των logistics και των ασφαλειών, θίχτηκαν ουσιαστικά ζητήματα για τη διαχείριση κινδύνων στις σύγχρονες επιχειρήσεις. 

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Κώστας Αλεξόπουλος: «Η διαχείριση κινδύνων δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτή από το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου μας. Υπάρχει ακόμα ο φόβος ως προς την ασφάλιση, ότι αυξάνει το κόστος. Ωστόσο, το κόστος που θα κληθεί να καταβάλει μια εταιρεία, αν συμβεί κάτι στα εμπορεύματα, θα είναι πολύ μεγαλύτερο και θα αφορά όχι μόνο την αποζημίωση, αλλά και όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης και διαχείρισης του κινδύνου». 

Μέσα από αυτή την ημερίδα η Ελληνική Εταιρεία Logistics αποτέλεσε ουσιαστικό δίαυλο ενημέρωσης για τους επαγγελματίες του χώρου των logistics, καθώς είναι το μη κερδοσκοπικό Σωματείο που εκπροσωπεί τον Έλληνα Logistician στη χώρα μας. Η Ελληνική Εταιρεία Logistics προβάλλει και προωθεί τα αιτήματα της αγοράς των Logistics στους αρμόδιους φορείς, βοηθά στην ανάπτυξη του κλάδου, κατοχυρώνει και οριοθετεί τον Έλληνα Logistician.

Οι εισηγήσεις της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν από σημαντικές προσωπικότητες του θεσμικού και επιχειρηματικού κόσμου όπως ο κ. Δ. Ζαφειρίου, Αντιπρόεδρος του ΣΕΜΑ, ο κ. Ι. Παυλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής, ο κ. Γ. Ζαφειρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Comergon Μεσίτες Ασφαλίσεων, ο. κ. Στ. Αρτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Crawford International Loss Adjusters, ο κ. Τ. Καλογεράκος, Γ. Δ/ντης Greenwoods και ο κ. Ηλ. Σύριος, Δικηγόρος ειδικός σε θέματα Μεταφορικού Δικαίου και Δικαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Μέγας χορηγός της ημερίδας ήταν η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Χορηγοί ήταν οι εταιρείες COMERGON ΑΕ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, GREENWOODS INSURANCE BROKERS και χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Η ημερίδα έγινε με την υποστήριξη του ALBA Business School.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO