SYNERGIES IN SUPPLY CHAINS – Η Ετήσια γιορτή των Logistics

Ν. Ψυχικό, 23 Οκτωβρίου 2007 – Στις 15 και 16 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics με τίτλο «SYNERGIES IN SUPPLY CHAINS» που τελεί υπό τις αιγίδες των Υπουργείων Ανάπτυξης και Μεταφορών & Επικοινωνιών, καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics θα συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες της διεθνούς «σκηνής» των logistics όπως, ο κ. Edward G. Huller, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) ΗΠΑ, ο κ. Dirk ‘T Hooft, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Holland International Distribution Council (H.I.D.C.) Ολλανδία, ο κ. Peter Stamatopoulos, Commander Supply Corps US Navy ΗΠΑ κι ο κ. George Solomonides, Area Manager Ελλάδος και Κύπρου, Multinational Logistics Services Ltd.

Επίσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας μας, όπως ο Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Μελέτης Τζαφέρης κι η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

Τέλος, χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Διονύσης Νικολάου.

Οι ενότητες του 11ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics είναι: 
• Διαχείριση logistics στις βιομηχανίες, 
• Εξυπηρέτηση Πελατών & Logistics
• Διαχείριση Logistics στις Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών, 
• Πρότυπη Εκπαίδευση Logistics στην Ελλάδα, 
• Γενικοί Διευθυντές: Η Άποψή τους για τη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, 
• Προμήθειες: Ο Πρώτος Κρίκος της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και 
• Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας στο Δημόσιο Τομέα.

Η καινοτομία του φετινού 11ου Πανελλήνιου Συνέδριου Logistics αφορά στην παρουσίαση δύο πολύ σημαντικών ερευνών που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Συγκεκριμένα: 
1) Έρευνα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics για τη συγκέντρωση των δεικτών που αξιολογούν την εξυπηρέτηση πελατών στα πλαίσια της διαχείρισης Logistics στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων Business Know How,
2) Έρευνα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και ανάδοχο την εταιρεία Συμβούλων Planning για την μέτρηση της αγοράς των logistics στην Ελλάδα.

Πέραν του συνεδριακού μέρους, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics φιλοξενεί έκθεση όπου θα συμμετέχουν σημαντικές εταιρείες του χώρου.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics, με 14 και πλέον χρόνια δράσης, αποτελεί το επιστημονικό και επαγγελματικό Σωματείο των Ελλήνων logisticians προβάλλοντας και προωθώντας τα αιτήματα του κλάδου, ενώ, παράλληλα προωθεί την χώρα μας σε κέντρο διαμετακόμισης των Βαλκανίων. Σκοπός του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics είναι η παρουσίαση των Συνεργιών στην διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας τόσο σε Μακροοικονομικό όσο και σε Μικροοικονομικό επίπεδο, δημιουργώντας έτσι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και προώθησης του κλάδου των Logistics στην χώρα μας.

Το φετινό 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics είναι μια ολοκληρωμένη διήμερη παρουσίαση για το πως οι Συνέργιες μπορούν να αποτελέσουν ένα σύγχρονο εργαλείο μάνατζμεντ Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε όλα τα επίπεδα.

Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου είναι η εταιρεία Customised Transport Services (CTS), Χρυσός Χορηγός η Jungheinrich, Αργυρός Χορηγός η Interclark και χορηγοί επικοινωνίας είναι η Ναυτεμπορική, το Ε-working, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κι ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO