Συμμετοχή της EEL στη 2η Διεθνή Έκθεση:”Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2009″

   Συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Logistics στην 2η Διεθνή Έκθεση:

                      «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2009» 

 Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετείχε ενεργά στη 2η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2009» ως Υποστηρικτής τόσο στο εκθεσιακό όσο και στο συνεδριακό μέρος.Το Σωματείο μας, συνδράμοντας πάντα τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας πήρε μέρος στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2009» με χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών από τον κο Σωτήρη Τριχά, Πρόεδρο του ΔΣ του Σωματείου, καθώς και με ομιλίες: 

  • Στο Α’ πάνελ, της κεντρικής ημερίδας του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου, με θέμα: «Προβλήματα και Προκλήσεις για τις Εμπορευματικές Μεταφορές-Πολιτεία και Αγορά συζητούν». Ομιλία από τον κο Φώτη Δαούση, Αντιπρόεδρο Οικονομικών του ΔΣ της EEL και Διευθυντή Logistics του Ομίλου Σελόντα, με τίτλο: «Θεσμικό Πλαίσιο, λειτουργία, προκλήσεις εταιρειών Logistics στην Ελλάδα»
  • Στην Β’ ενότητα, της κεντρικής ημερίδας της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, με θέμα: «Logistics σε Περίοδο Οικονομικής Κρίσης». Ομιλία από τον κο Διονύση Γρηγορόπουλο, Director of Athens Branch & Logistics Dpt  TREDIT S.A. στα πλαίσια της συζήτησης: «Εκπροσώπων των Ελληνικών Logistics».

 

 

  • Στην παράλληλη εκδήλωση της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου που διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους με θέμα: «Ψυχροί 3PL–Αποθέτες: Σωστές συμβάσεις συνεργασίες, σημεία προβληματισμού στην συνεργασία, στην Αποθήκευση & στην Διανομή». Ομιλία από τον κο Κυριάκο Σπανογιάννη, Μέλος του ΔΣ της ΕΕL και Διευθυντή Ανάπτυξης και Συντονισμού Λειτουργίας Logistics της Kuehne Nagel, με τίτλο: «Σημεία προβληματισμού στην διαχείριση της αποθήκης και πως μπορούν να τα επηρεάσουν θετικά οι αποθέτες».

Η 2η Διεθνής Έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2009 

 

 

στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στον Δυτικό Αερολιμένα Αθηνών και την ΕΕL

 

 

είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι στο περίπτερο Ε158.

 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO