ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΙΤΑΣ 2010

Κοπή Πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Με στόχο την ανάδειξη των Logistics και

την ενίσχυση της Ελληνικής Οικονομίας

 

Με το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο προ των πυλών η Ελληνική Εταιρεία Logistics προχωρά σε μια σειρά δράσεων για το 2010

 Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 – Με τη συμμετοχή πάρα πολλών μελών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics πραγματοποιήθηκε σε γνωστό Κτήμα της Ανατολικής Αττικής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού. 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σωτήρης Τριχάς, παρουσίασε το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κατά το 2009 και ανακοίνωσε σημαντικότατες δράσεις που προγραμματίζονται για το 2010 με στόχο την ανάδειξη των logistics, αλλά και του ρόλου τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την ενίσχυση της εθνικής επιχειρηματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 2010 προγραμματίζονται ημερίδες εντός και εκτός Αθηνών, με πρώτους σταθμούς τη Ρόδο και την Κρήτη, με σκοπό την παρουσίαση του «Κυρίου Σχεδίου Δράσης της Αγοράς των Εμπορευματικών Μεταφορών και των Logistics» – MASTER PLAN IN LOGISTICS, όπως αυτό διαμορφώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Logistics και παρουσιάστηκε στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο. Δρομολογείται η διοργάνωση έρευνας με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με θέμα: «Μελέτη για την ανάπτυξη της αγοράς των μεταφορών – logistics και των ταχυδρομείων, ως μέρη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα».

Έχει ήδη υποβληθεί η συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα Leonardo:  “European training on health, safety and ergonomics in Logistics and Transport’s environments through innovative delivery of learning contents” σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πυρηνικής Τεχνολογίας-Ακτινοπροστασίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος». 

Επίσης, θα επαναληφθεί η διεξαγωγή Σεμιναρίου για τους επαγγελματίες οδηγούς διανομής. Τέλος, καθορίζονται συνέργειες με εθνικούς αλλά και διεθνείς δημόσιους οργανισμούς για την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς της εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας. 

Κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ανακοίνωση της πρόθεσης δημιουργίας ενός Ταμείου Ενίσχυσης του Έλληνα Logistician το οποίο θα προσφέρει οικονομική αρωγή σε άνεργους logisticians – μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Όσον αφορά στο μεγαλύτερο θεσμικό γεγονός της χρόνιας, το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, φέτος θα έχει ευρύτερο Μεσογειακό χαρακτήρα. Το Πανελλήνιο Συνέδριο όπως και πέρσι έτσι και το 2010 θα διοργανωθεί από την Ελληνική Εταιρεία Logistics

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Μαρκάκης,

Xορηγοί οι: Chandris Hotels & Resorts, Metron Logistics, Κτήμα Μπραϊμνιώτη και Synectics.

Μέγας Υποστηρικτής της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η εταιρεία Jungheinrich.


Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO