Ημερίδα/Road Show:”Τρίκαλα : Τα Logistics στην Περιφέρεια – Το Όραμα & Η Πράξη, Τρίκαλα – Ιανουάριος 2010″

Τρίκαλα

 Τα Logistics στην Περιφέρεια

Το Όραμα και η Πράξη

 

Μια Πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Logistics για την ανάπτυξη των εμπορευματικών μεταφορών και των Logistics στην Κεντρική Ελλάδα.

H Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) συνδιοργανώνει με το Δήμο Τρικκαίων και τα etrikala, την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010 την ημερίδα:«Τρίκαλα- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της ITS Hellas.

Μέσα από την ημερίδα αυτή η Ελληνική Εταιρεία Logistics επιδιώκει να ενημερώσει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Ελλάδα για το ρόλο των logistics στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της χώρας μας. Η σημασία των έργων υποδομής αλλά και των ιδιωτικών επενδύσεων για τις συνδυασμένες μεταφορές και τα εμπορευματικά κέντρα, καθώς και οι ολοκληρωμένες δράσεις για την ανάπτυξη των logistics στην πράξη είναι τα δύο κεντρικά θέματα συζήτησης της ημερίδας.

Επίσης, η εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής, αλλά και η εκπαίδευση των στελεχών της αγοράς αποτελούν βασικούς παράγοντες για τη διαμόρφωση της ευρύτερης περιφέρειας της Θεσσαλίας σε πρωτοπόρο κομβικό άξονα σύνδεσης της χώρας μας με τα υπόλοιπα κράτη της Βαλκανικής χερσονήσου αλλά και την Ευρώπη.

ΟΙ ενότητες της ημερίδας, στην οποία θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου της Κεντρικής Ελλάδας, είναι:

  • Τα logistics στην πράξη
  • Συνδυασμένες μεταφορές – εμπορευματικά κέντρα
  • Εκπαίδευση – τεχνολογίες αιχμής

Συντονιστική επιτροπή της ημερίδας είναι οι κκ. Διονύσης Γρηγορόπουλος, Μέλος ΔΣ της ΕΕL, Δ/ντης Παραρτήματος Αθηνών & Logistics Dpt., Tredit AE, Ιωάννης Γεωργιάδης, Επίτιμος Πρόεδρος EEL, CEO Intersar Logistics και Ιωάννης Αλούπης, Logistics Manager, Vivartia AE, Κλάδος Αρτοποιίας & Ζαχαρωδών, Chipita.

Η ημερίδα «Τρίκαλα- Τα logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου από τις 8.30 έως τις 15.30 στο Μύλο Ματσόπουλου, με ελεύθερη είσοδο.

Υποστηρικτές της ημερίδας είναι οι εταιρείες: Σακοράφας TNS, Kioussis Transys, Βλαζάκης Μεταφορική, Chipita – 7 Days, Optimum, Interklark και Κλιάφας ΑΕ.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: Έρευνα, Τρικαλινά Νέα, Supply Chain & Logistics, Cargo Plus, Logistics & Management,, Car & truck.

Χορηγοί on line επικοινωνίας είναι οι: www.supply-chain.gr και www.logisticsmanagement.gr

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO