14ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGISTICS

Η Μεσόγειος στο επίκεντρο του μεγαλύτερου θεσμικού γεγονότος των logistics στη χώρα μας

 14o Ετήσιο Συνέδριο Logistics από την Ελληνική Εταιρεία Logistics

Αθήνα,  20 Οκτωβρίου  2010  – Στις 19 και 20 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο το 14° Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics  με τίτλο «Redefining the value chain, in a dynamic environment» που τελεί υπό τις αιγίδες: του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων,Νήσων & Αλιείας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του ΕΒΕΑ, του ΣΕΣΜΑ, του ΣΕΠΒΕ, καθώς και του Ελληνο –Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. 

Με τη διαμόρφωση ενός νέου χάρτη εμπορευματικών ροών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και με τον οικονομικό και περιβαλλοντικό επαναπροσδιορισμό των παραδοσιακών πρακτικών σε όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Ελληνική Εταιρεία Logistics ανοίγει τις πύλες του 14ου Ετήσιου Συνεδρίου Logistics με την υποστήριξη του European Logistics Mediterranean (ELMED) και του Cyprus Logistics Association (CLA). 

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Σωτήρης Τριχάς, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής & του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, «Η προσπάθειά μας για την ανάπτυξη και ανάδειξη των logistics στην Ελλάδα συνεχίζεται. Μετά την κατάθεση του Master Plan, στο περσινό μας συνέδριο, ερχόμαστε ένα χρόνο μετά να καταγράψουμε τις δράσεις που υλοποιήθηκαν από τα συναρμόδια υπουργεία για την ανάπτυξη των υποδομών στη χώρα μας. Τι έχει συμβεί με την Εθνική Στρατηγική για τα logistics; Πως εκσυγχρονίζονται και αναπτύσσονται οι συνδυασμένες μεταφορές; Ποια βήματα έχουν γίνει για την μετατροπή της Ελλάδας σε διαμετακομιστικό κέντρο της ΝΑ Ευρώπης; Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος και θα συζητηθούν κάτω από ένα ευρύτερο Μεσογειακό πρίσμα».

 Το φετινό συνέδριο χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες:

  • Τάσεις, Προοπτικές, Περιβάλλον: Η ενότητα αυτή αναλύει το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον σε άμεση συνάρτηση με τις νέες απαιτήσεις για περιβαλλοντική ευαισθησία επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και την επίδραση που έχει η νέα πραγματικότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Νέες, βέλτιστες πρακτικές Ηγεσίας: Εν μέσω ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η συγκεκριμένη ενότητα εξετάζει τις νέες αποτελεσματικές πρακτικές που οδηγούν τον Supply Chain Director και τον Logistician στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην επιχείρηση. 
  • Η νέα «Μεσογειακή διαδρομή» και η τοποθέτηση της Ελλάδας ως επιτελικού κόμβου: Με τοποθετήσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους θεσμικών και πολιτειακών οργάνων και keynote speakers από χώρες της Μεσογείου, η ενότητα αυτή αφήνει το στίγμα της για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics. 

Πέραν του συνεδριακού μέρους, το 14 Ετήσιο Συνέδριο Logistics φιλοξενεί έκθεση όπου θα συμμετέχουν σημαντικές εταιρείες του χώρου. 

Χρυσοί Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι: JUNGHEINRICH HELLAS & ΜETRON LOGISTICS.

Χάλκινος Χορηγός είναι η: GOLDAIR CARGO AE

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι: TA NEA, ΚΕΡΔΟΣ, LOGISTICS & MANAGEMENT, CAR & TRUCK, CARGO PLUS, SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, NETWEEK, CFO AGENDA.

Xορηγοί ηλεκτρονικής επικοινωνίας είναι οι: TANEA.GR, KERDOS.GR, SUPPLY-CHAIN.GR, FMVOICE.GR.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO