News Flash:ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ 2011

Αθήνα, 8 Απριλίου 2011 – Η Ελληνική Εταιρεία Logistics, στο πλαίσιο των δράσεών της για το 2011, συμμετέχει ενεργά στις Ημέρες Σταδιοδρομίας που διοργανώνονται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έτσι, τη Δευτέρα 11 Απριλίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η EEL θα παρουσιάσει το έργο της, ενημερώνοντας την αυριανή γενιά των επαγγελματιών για τον κλάδο των Logistics.

          Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με φοιτητές που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Τα βιογραφικά των φοιτητών θα παραμείνουν στα αρχεία του Συνδέσμου και θα αποστέλλονται στα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, οποτεδήποτε απαιτηθεί πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού.

          Η Ελληνική Εταιρεία Logistics αριθμεί σήμερα 500 και πλέον μέλη εταιρείες, επιχειρηματίες, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

          Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη ενέργεια ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο μια σημαντική προσπάθεια του Πανεπιστήμιου Πειραιά, δίνοντας παράλληλα ελπίδα σε πολλούς νέους για μια πολλά υποσχόμενη σταδιοδρομία στον τομέα των Logistics στη χώρα μας.

          Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας από την πλευρά της Ελληνικής Εταιρείας Logistics θα συμμετέχουν οι κκ. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα, Αντιπρόεδρος Διοικητικού, Φώτης Δαούσης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών και Γιάννης Αλούπης, Μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου.

Επισκεφθείτε το www.eel.gr και ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 213 0387248

Τηλ/Φαξ.: 210 6717 361

E-mail: info@eel.gr

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO