ΤΟ ROAD SHOW ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Τα Ιωάννινα στην πρώτη γραμμή των Logistics

Η πρώτη μεγάλη δράση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) για το 2012 πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα, με θέμα: «Ήπειρος- ΤαLogistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Epirus Palace, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, του ITS HELLAS (Intelligent Transport Systems) και της ΠΕΕΔ (Πανελλήνια Ένωση Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς).

Με το Forum «Ηπειρος – Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη» η Ελληνική Εταιρεία Logistics συνεχίζει το Road Show του Master Plan με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου των logistics στην οικονομία και στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Ηπείρου. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής οι τοπικοί φορείς κι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιφέρεια, θα ενημερωθούν για τις νέες πανευρωπαϊκές τάσεις, θα συζητήσουν ανοιχτά για τις προοπτικές που ανοίγονται σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και θα καταθέσουν τις ανάγκες τους για μια πιο ευέλικτη και προηγμένη αγορά εφοδιαστικής αλυσίδας. Μέσα από αυτές τις γόνιμες συζητήσεις η Ελληνική Εταιρεία Logistics θα προτείνει λύσεις με βάση ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για τις εμπορευματικές μεταφορές στην Ελλάδα προκειμένου η χώρα μας να μεταμορφωθεί σε διαμετακομιστικό κόμβο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο Forum Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics θα συμμετέχουν προσωπικότητες της τοπικής επιχειρηματικής κοινωνίας, στελέχη μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, μέλη της EEL, καθώς και φορείς της ευρύτερης περιφέρειας της Ηπείρου.

To Forum της Ελληνικής Εταιρείας Logistics έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επιχειρήσεων που υποστηρίζουν χορηγικά την εκδήλωση αυτή, ενώ παράλληλα ένας μεγάλος αριθμός Μέσων Ενημέρωσης θα καλύψει δημοσιογραφικά το γεγονός.

Κεντρικές θεματικές ενότητες είναι: Η παρουσίαση του Master Plan & τα logistics στην Πράξη, Συνδυασμένες Μεταφορές – Εμπορευματικά Κέντρα και Τηλεματική – Τεχνολογίες Αιχμής.

Τη συντονιστική Επιτροπή της διοργάνωσης απαρτίζουν οι κκ. Χρήστος Μήτσης, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών της EEL, Εμπορικός Διευθυντής Doka Hellas AE, Γιάννης Αλούπης, Μέλος ΔΣ της EEL, Διευθυντής Logistics, Chipita AE και Αλέξης Αλεξίου, Μέλος ΔΣ της EEL, Logistics Manager Alpha Grissin AE.

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία PTL – Papageorgiou Transport Logistics.

Χορηγοί είναι οι: GS1 Association Greece, Greenwoods Insurance Brokers, Mantis και Metron Logistics.

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της EEL είναι η εταιρεία JUNGHEINRICH.

Xορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: Κέρδος, Supply Chain & Logistics, Cargo Plus, Logistics & Management, FM Voice, Next Deal, Πρωινά Νέα, Ανεξάρτητος, Ελευθερία, Ενημέρωση, Epirus on line οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Πρώτο κανάλι 9,54, NRG Radio 101.5 και το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ITV IΩΑΝΝΙΝΑ TV.

Χορηγός δημιουργικού είναι η Omind Creatives

Χορηγός ραδιοφωνικού σποτ είναι η FM Voice

Χορηγός τηλεοπτικού σποτ είναι το Next Deal

 

Πρόσκληση/Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO