Η EEL ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ

Council of Supply Chain Management Professionals – CSCMP, ΗΠΑ
Το συμβούλιο των Επαγγελματιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένας αμερικάνικος οργανισμός που παρέχει στα μέλη του τις καλύτερες δυνατές πηγές και υπηρεσίες προκειμένου να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στον χώρο των logistics (http://cscmp.org).

International Society of Logistics Engineering – SOLE, ΗΠΑ
Η «Διεθνής Κοινωνία των Logistics» είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην ενίσχυση της τέχνης και της επιστήμης των logistics (www.sole.org).

European Logistics Mediterranean – ELMED, Ευρώπη
Ο ELMED συστήθηκε τον Απρίλιο του 2008 με ιδρυτικά μέλη Συνδέσμους logistics της Γαλλίας (ASLOG), της Ιταλίας (AILOG) και της Ισπανίας (CEL). Στόχος του ELMED είναι η ενίσχυση του κλάδου των Logistics στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου μέσα από τη συμμετοχή όλων των συνδέσμων Logistics της περιοχής, αλλά και όλων εκείνων των κρατών που έχουν εμπορικά συμφέροντα στη Μεσόγειο.

European Federation of Inland Ports – EFIP, Ευρώπη
Ο EFIP αναδεικνύει και προάγει το ρόλο των ευρωπαϊκών εσωτερικών λιμένων ως κομβικών σημείων στην αλυσίδα των μεταφορών και της εφοδιαστικής, που συνδυάζει τις εσωτερικές πλωτές με τις σιδηροδρομικές, οδικές και θαλάσσιες μεταφορές.(www.inlandports.eu)

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO