Ετήσια Κοπή Πίτας EEL 2011

Δυναμική παρουσία με ουσιαστικές δράσεις  για την αγορά των logistics στη χώρα μας

 Mε μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή των περισσοτέρων μελών του Συνδέσμου, η Ελληνική Εταιρεία Logistics πραγματοποίησε σε κεντρικό πολυχώρο των Αθηνών την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Θεοχάρης Τσιόκας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε τη βούληση του Υπουργείου να υποστηρίξει έμπρακτα τον κλάδο. Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο έργο της Μόνιμης Επιτροπής Logistics με βάση το οποίο το Υπουργείο θα προχωρήσει σε νομοθετήματα για την ανάπτυξη των logistics και της ελληνικής οικονομίας. Σε άμεση προτεραιότητα μπαίνουν τα μικρά εμπορευματικά κέντρα των 10 στρεμμάτων, για τα οποία θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις, καθώς και τα περιφερειακά αεροδρόμια οι διαγωνισμοί των οποίων θα δρομολογηθούν.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ο Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ. Σωτήρης Τριχάς, ανακοίνωσε τις δράσεις που προγραμματίζει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το 2011, πάντα με στόχο την ανάδειξη των logistics, αλλά και του ρόλου τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την ενίσχυση της εθνικής επιχειρηματικότητας.

Τα  roadshows θα συνεχιστούν και το 2011 με πρώτους σταθμούς την Πάτρα, τα Ιωάννινα και την Καλαμάτα. Παράλληλα, θα ενισχυθεί η διεθνής εικόνα του Συνδέσμου μέσα από τη συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο του ELMED, που θα πραγματοποιηθεί στο Μονπελιέ της Γαλλίας το Μάιο 2011, καθώς και στο 11ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του CSCMP, που θα γίνει 8-10 Ιουνίου 2011 στη Βαρκελώνη.

Εντός της χώρας, θα διεξαχθούν σεμινάρια σε συνεργασία με διεθνούς κύρους εταιρείες. Ταυτόχρονα θα ενδυναμωθούν οι σχέσεις με φορείς που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, όπως ο ΣΕΒ, η ΕΕΤΤ κ.ά.

Η συμμετοχή στη Μόνιμη Επιτροπή Logistics, του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών & Δικτύων, θα αποτελεί βασική δράση και για το 2011 καθώς, μέσα από αυτή, η EEL προβάλλει τους στρατηγικούς της στόχους για:

– ενδυνάμωση του συστήματος εμπορευματικών μεταφορών και logistics στη χώρα μας,

 

 

– ανάδειξη της Ελλάδας σε διαμετακομιστικό κόμβο των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Ευρώπης,

– ανάδειξη των προβλημάτων της αγοράς και συμβολή στη λύση τους.

Όλες αυτές οι δράσεις θα γνωστοποιούνται στην κοινότητα των ελλήνων logisticians μέσα από άρθρα, συνεντεύξεις, μελέτες, ενώ παράλληλα θα προβάλλονται και μέσα από το ανανεωμένο ηλεκτρονικό Newsletter της EEL, Logistics News.

Δύο όμως ιδιαίτερα σημαντικές ανακοινώσεις που αποτελούν ουσιαστική συμβολή της Ελληνικής Εταιρείας Logistics στην αγορά, είναι η προσπάθεια υποστήριξης συναδέλφων που αναπάντεχα μένουν εκτός εργασίας, αλλά και η επανέκδοση της κάρτας μέλους με ιδιαίτερες παροχές στους κατόχους της.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Metron Logistics.

Υποστηρικτές ήταν οι: Logistics Way, Δ. Μαρκάκης Διαμεταφορική ΑΕ και Αίγλη Ζαππείου – Cibus.

Μέγας Υποστηρικτής της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η εταιρεία Jungheinrich.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO