Συμμετοχή EEL σε workshop της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

“Charting Troubled Waters:Policy Analysis for Uncertain Times”

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Delft διοργάνωσαν με επιτυχία στις 30 Μαίου το καινοτόμο workshop με θέμα το policy analysis.

Το policy analysis εφευρέθηκε στην RAND και διδάσκεται μόνο στο RAND Graduate School και στο TU Delft καίτοι το TU Delft φιλοξένησε το πρώτο γραφείο της RAND Corporation στην Ευρώπη.

Στην εκδήλωση είχαν κληθεί να παραστούν όλες οι πρεσβείες των γειτονικών χωρών αλλά και των χωρών με τον μεγαλύτερο κύκλο συναλλαγών με την χώρα (Κίνα, Ρωσία, Ιαπωνία κλπ), αντιπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, πολιτικοί, Οργανισμοί και Επιμελητήρια, αναλυτές από κορυφαία ελληνικά think tanks (κ.κ. Δρ. Τσακανίκας από ΙΟΒΕ, Δρ. Ντόκος από ΕΛΙΑΜΕΠ, Δρ. Νομικός από το RIEAS κλπ), από τον χώρο των μεταφορών (Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας, εκπρόσωποι του εφοπλιστικού κόσμου κλπ) καθώς και κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στον τραπεζικό-χρηματοπιστωτικό τομέα και τον χώρο των τραπεζών. 

Η ΕΕL υποστήριξε ενεργά την εκδήλωση και με τη συμμετοχή του Προέδρου κου Σωτ.Τριχά στη στρογγυλή τράπεζα που ακολούθησε τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO