ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ EEL ΜΕ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ κο Κ.ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ

Συνάντηση EEL με Υπουργό Ναυτιλίας κο Κ.Μουσουρούλη

Με στόχο την εξωστρέφεια και την ενίσχυση των δράσεων που αφορούν στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Logistics συναντήθηκε στις 27 Αυγούστου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη. 

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Σωτήρης Τριχάς, ενώ συμμετείχαν κι οι: Αντιπρόεδρος Οικονομικών, κ. Φώτης Δαούσης και Αντιπρόεδρος Λειτουργιών, κ.Χρήστος Μήτσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παραδόθηκε στον Υπουργό το Master Plan για τα Ελληνικά Logistics όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από την EEL, καθώς και οι μελέτες που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία του κλάδου και τη συμβολή του στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας κι επιχειρηματικότητας. 

Πέραν της σημασίας του κλάδου των logistics και των μεταφορών στο κομμάτι της εμπορικής ναυτιλίας, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού των απαραίτητων υποδομών, όπως οι λιμένες της χώρας. Για το συγκεκριμένο ζήτημα το Υπουργείο θα προχωρήσει στη διαμόρφωση ειδικού σχεδίου. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΕL θα καταγράψει τα προβλήματα και θα καταθέσει προτάσεις της αγοράς των logistics προκειμένου να συνδράμει ουσιαστικά στην προσπάθεια αυτή. 

Τέλος, ο Υπουργός χαιρέτισε τις δράσεις της EEL και συγκεκριμένα το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics που θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2012 στο Ζάππειο Μέγαρο, και το οποίο θα τελέσει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO