ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ EEL

Νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Η πύλη στον κόσμο των Logistics

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2012– Με 18 χρόνια συνεχούς δράσης στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας η Ελληνική Εταιρεία Logistics προχώρησε στη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της www.eel.gr, η οποία είναι από σήμερα στον παγκόσμιο ιστό.

Δυναμική, εύχρηστη, και γρήγορη, η νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics με μοντέρνο σχεδιασμό, απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου και περιλαμβάνει πλούσιο πληροφοριακό υλικό για τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος από την αρχή της ιστορίας του μέχρι σήμερα.

Κεντρικά θέματα της αρχικής σελίδας είναι το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics: «Optimizing Supply Chains», το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 2 και 3 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και το νέο προφίλ του Συνδέσμου.

Οι επισκέπτες του www.eel.gr μπορούν να ενημερωθούν για τα συνέδρια τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες, τις ημερίδες, τα σεμινάρια κι όσα προγραμματίζει το επίσημο επιστημονικό Σωματείο των ελλήνων Logisticians. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν το καταστατικό, αλλά και τους τύπους μελών ανάμεσα στους οποίους μπορούν να επιλέξουν.

Τα μέλη του Σωματείου, που είναι ταμειακώς ενήμερα, έχουν ειδική πρόσβαση σε μελέτες, έρευνες, στο Master Plan της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, καθώς και στην ηλεκτρονική έκδοση Logistics News.

Με την ανανέωση της ιστοσελίδας της η Ελληνική Εταιρεία Logistics ολοκληρώνει άλλη μία προγραμματισμένη δράση της για το 2012. Σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η ανάδειξη του Έλληνα Logistician στο επίκεντρο της Ελληνικής Επιχείρησης και Οικονομίας, αλλά και η μεταμόρφωση της χώρας μας σε ουσιαστικό κόμβο Logistics και διαμετακόμισης των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Περιηγηθείτε στο www.eel.gr και ενημερωθείτε για όλα τα νεότερα που αφορούν τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO