Συμμετοχή EEL στην Έκθεση:”SYSKEVASIA 2012″

SYSKEVASIA 2012  

   Η Ελληνική Εταιρεία Logistics ως υποστηρικτής δράσεων που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό πρακτικών και σφαιρικής ενημέρωσης των ανθρώπων της εφοδιαστικής αλυσίδας, συμμετείχε ενεργά και με εκθεσιακό  περίπτερο στην 13η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Αποθηκεύσεων ”Syskevasia2012”, η οποία στέφθηκε με μεγάλη και ουσιαστική επιτυχία.

   Η Syskevasia 2012 που πραγματοποιήθηκε 9-12 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας φιλοξένησε 160 εκθέτες και γύρω στους 10.000 εμπορικούς επισκέπτες όπου παρά τις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα μας, επισκέφθηκαν την έκθεση και αποχώρησαν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι.

     Οι μεν εκθέτες που συμμετείχαν στην Syskevasia 2012 προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο των υλικών και μηχανημάτων συσκευασίας αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού όπως Τουρκία, Βουλγαρία και μέσω αντιπροσώπων από Ιταλία, Γερμανία.

   Οι δε επισκέπτες που κατακλύσανε το MEC τις τέσσερις μέρες λειτουργίας της έκθεσης προέρχονται και αυτοί από όλα τα μέρη της χώρας μας, όπως Αττική, Θεσσαλονίκη, περιφέρεια και νησιά.

   Το εντυπωσιακό και συνάμα ελπιδοφόρο με τους επισκέπτες ήταν ότι σε μεγάλο βαθμό ήρθαν νέοι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και να ξεκινήσουν την δικιά τους παραγωγή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους τομείς της αγροτικής συσκευασίας, των τροφίμων, της τυποποίησης ελαιόλαδου, κτλ.

   

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO