20 ΧΡΟΝΙΑ EEL-ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

20 Χρόνια Ελληνική Εταιρεία Logistics

Η μεγάλη γιορτή της Εφοδιαστικής Αλυσίδας πλησιάζει

 Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2014–  Η Ελληνική Εταιρεία Logistics γιορτάζει τα 20 χρόνια της ιστορίας της με μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στις 8:00 μμ. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της τρίτης Πανελλήνιας Έρευνας για τα Logistics στην Ελλάδα που εκπόνησε η Ελληνική Εταιρεία Logistics σε συνεργασία με το Παν. Αιγαίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων και του ΣΕΒ. Μέσα από τα συμπεράσματα της έρευνας αυτής αποδεικνύεται η καθοριστική σημασία των Logistics στην ορθή λειτουργία των σύγχρονων επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους που συνθέτουν την Εθνική οικονομία. 

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 20 ετών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics θα απονεμηθούν επετειακές, τιμητικές και αναμνηστικές πλακέτες σε όσους συνέβαλαν με το έργο τους στην ανάδειξη της επιστήμης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη χώρα μας. Παράλληλα, θα προσφερθεί η πολυτελής επετειακή έκδοση «20 Χρόνια Ελληνική Εταιρεία Logistics» στην οποία περιλαμβάνεται η ιστορία της EEL μέσα από τις διηγήσεις των ανθρώπων που διετέλεσαν Πρόεδροι του Οργανισμού από τη γέννησή του το 1994, μέχρι σήμερα. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει σημαντικές στιγμές, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό των δράσεων της ΕΕL, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στην ιστορική πορεία του μεγαλύτερου Συνδέσμου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη χώρα μας. 

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας, εκπρόσωποι αντίστοιχων συνδέσμων Ευρωπαϊκών χωρών, στελέχη της αγοράς, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Η 13η Δεκεμβρίου είναι μια ιστορική βραδιά για την ΕΕL, η οποία μέσα από την πορεία της έχει καταφέρει ως επιστημονικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός να κάνει γνωστά και απαραίτητα τα LOGISTICS στον κόσμο των επιχειρήσεων και κυρίως να τα αναδείξει ως έναν κλάδο που συνδράμει στην ενίσχυση της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. 

Χρυσοί Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Cosco, Jungheinrich, Medfrigo, Metron Logistics, Orphee Beinoglou, Τoyota Μaterial Ηandling, ΠΑΕΓΑΕ.

Αργυροί Χορηγοί είναι οι: DB Schenker, Ernst & Young, Goldair Cargo, Hartsas, Medlog, PTL, SAP, Sarmed, Synergy, Tramscombi Express, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).

Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή, Star Κεντρικής Ελλάδας, Logistics & Management, Retail Business, Businessnews.gr, Metaforespress.gr, Σοφοκλέουςin.gr, Supply-Chain.gr 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO