ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ EEL

Οραματιζόμαστε, Καινοτομούμε, Δρούμε

Προγραμματικές Δηλώσεις 2015-2016 από το νέο ΔΣ

της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, η παρουσίαση των Προγραμματικών Δηλώσεων του νέου ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι προγραμματικές δηλώσεις, με ορίζοντα διετίας, ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΔΣ, κ. Νίκο Ροδόπουλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε χαρακτηριστικά, «Οι στόχοι που τίθενται από την Ελληνική Εταιρεία Logistics για τα επόμενα δύο χρόνια έχουν δύο βασικές κατευθύνσεις: α) Την εσωτερική αναδιοργάνωση με σκοπό τη βελτίωση των διαδικασιών λειτουργίας της EEL και τη στροφή προς τα μέλη της, β) Την “εξωστρέφεια” της EEL που έχει ως στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη διείσδυση στη κοινωνία, καθώς και την αναγνωρισιμότητά της στην επιχειρηματική και επιστημονική κοινότητα».

H πιστοποίηση ποιότητας με ΙSO για την EEL, καθώς και η μελέτη για το ανθρακικό αποτύπωμα του Οργανισμού συνθέτουν ορισμένες μόνο από τις καινοτόμες δράσεις που ανακοινώθηκαν από το νέο ΔΣ, κι οι οποίες χαράσσουν μια νέα πορεία για την Ελληνική Εταιρεία Logistics.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσε κι η ανακοίνωση της αναβάθμισης του ηλεκτρονικού περιοδικού LOGISTICS NEWS μέσα από τον ορισμό συντακτικής ομάδας που θα δημιουργήσει ένα μέσο ενημέρωσης ουσίας για την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μας.

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της EEL, ανακοινώθηκαν οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με θεσμικούς φορείς, σκοπός των οποίων ήταν η ανάδειξη των δράσεων που θα ενισχύσουν το ελληνικό επιχειρείν και θα συνδράμουν στην ενδυνάμωση της εθνικής Οικονομίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Νίκος Ροδόπουλος: «Ξεκινήσαμε μια σειρά επαφών με εναρκτήρια τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρο Φέσσα, κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την επαναδραστηριοποίηση του Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας και την περαιτέρω συνεργασία σε θέματα προώθησης των logistics στην Ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, πραγματοποιήσαμε επαφές με τον Πρόεδρο της EEL BE κ. Ελευθέριο Ιακώβου,με τον κ. Παντελή Κούκο, Πρόεδρο του ΣΕΣΜΑ, καθώς και με το Προεδρείο της ΠΕΕΔ, με σκοπό την προώθηση της επιστήμης των logistics στην πραγματική οικονομία και την υλοποίηση δράσεων που θα αναδείξουν τον εξαιρετικά κρίσιμο ρόλο που παίζουν αυτά στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας». 

Η προώθηση των αποτελεσμάτων της 3ης Πανελλήνιας Έρευνας Logistics ανά την Ελλάδα –η οποία εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου-, θα αποτελέσει μία ακόμα σημαντική ενέργεια για την επόμενη διετία, ενώ σημείο αιχμής θα είναι το Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics το οποίο αλλάζει χαρακτήρα ενσωματώνοντας πλέον την επιστημονική γνώση της EEL στην πραγματική οικονομία και τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας.

Στη συνέντευξη Τύπου, πλην των δημοσιογράφων, παραβρέθηκε σύσσωμο το νέο ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO