Ετήσια κοπή πίτας EEL 2016

            MANAGE THE CHANGE από την Ελληνική Εταιρεία Logistics

Σημαντικές ανακοινώσεις για το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, καθώς και  για τη δημιουργία Χάρτας Μεταφορών κατά τη διάρκεια της κοπής  της πρωτοχρονιάτικης πίτας της EEL

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics στην οποία συμμετείχαν τα περισσότερα μέλη του Οργανισμού, εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες, ενώ από την πλευρά της κυβέρνησης παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Στρατής Ζαφείρης.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Πρόεδρος ΔΣ της EEL, κ. Νικόλαος Ροδόπουλος  ανακοίνωσε το 20ο Πανελλήνιο Logistics με τίτλο «ManagetheChange» το οποίο θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Οκτωβρίου, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο Συμβούλιο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Υπουργείου Ανάπτυξης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα δρομολογείται κι η εφαρμογή του νόμου 4302/2014 που στηρίχθηκε πάνω στο Master Plan μας (αρχικό και επικαιροποιημένο). Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάμε να υποστηρίζουμε την άποψή μας, ότι η ΕΑ&L, το 11% του ΑΕΠ, απαιτείται να έχει το δικό της Υφυπουργείο. Το πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τη σπουδαιότητα αυτής της ριζοσπαστικής πρότασης».

Σημαντική πρόταση όμως από την πλευρά της EEL ήταν επίσης η δημιουργία Χάρτας Μεταφορών με σκοπό την καταγραφή των υπαρχόντων υποδομών Logistics της χώρας, αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας της εθνικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, «Η EEL είναι ένας επιστημονικός οργανισμός βρισκόμενος πάνω και έξω από κάθε λογής αντιπαρατάξεις. Πιστεύουμε στα τρία Σ, Συνεννόηση, Συνεργασία και Σύνεση. Ο κλάδος των μεταφορών αποτελεί σημαντική συνισταμένη των Logistics. Υπάρχουν πολλές ενώσεις, ομοσπονδίες και συντεχνίες που με διαφορετική οπτική αντιμετωπίζουν τα προβλήματα χωρίς μέχρι σήμερα να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια ελάχιστη βάση κοινών συμφωνηθέντων. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φορείς των μεταφορών σε μια ομάδα εργασίας με σκοπό τη δημιουργία της Χάρτας των Μεταφορών».

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε με την αργυρή χορηγία των εταιρειών: ΑΛΠΑ LOGISTICS, ΧΑΒΑΚΗΣ-ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, HARTSAS  και  SARMED. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες MANIFEST και OMONIATRANS, ενώ Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της EEL είναι η εταιρεία JUNGHEINRICH.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO