Η EEL στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2016

Μια Άλλη Ελλάδα με Κυρίαρχο Κλάδο Ανάπτυξης τα Logistics

Δυναμική ήταν η συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Logistics στο τριήμερο πολυσυνέδριο «6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» του καθ. Ιορδάνη Λαδόπουλου, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την 1η έως τις 3 Απριλίου 2016, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Στόχος του Πανοράματος ήταν να ενημερώσει τους νέους, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, για τις τάσεις και τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας, αναδεικνύοντας  ταυτόχρονα την «Άλλη Ελλάδα» της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Ελληνική Εταιρεία Logistics διοργάνωσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πάνελς με θέμα «Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα -Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας».

Στο πάνελ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics συμμετείχαν οι:

Άρτεμις Ζαφειροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Fast Forward Sport LTD,

ΣτέλιοςΚατσαμάκης, Logistics-Commercial Director Orphee Beinoglou International Forwarders SA,

Μιχάλης Μαλτεζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος G4S Telematix,

Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnLine Data SA, Πρόεδρος ΔΣ, Ελληνική Εταιρεία Logistics,

ΔημήτρηςΣιαπάτης, System Manager JUNGHEINRICH HELLAS, καθώς και ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας OPTILOG Advisory Services και Αντιπρόεδρος Λειτουργιών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, που είχε το ρόλο του συντονιστή.

Οι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. Η κατάμεστη αίθουσα, κατά τη διάρκεια της ενότητας των Logistics, ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας ότι η Εφοδιαστική Αλυσίδα κερδίζει το ενδιαφέρον της νέας γενιάς αποτελώντας έναν πολλά υποσχόμενο επαγγελματικό κλάδο.

 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO