ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Στρατηγική Ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Το αύριο των Ελληνικών Logistics στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Στις 14 Οκτωβρίου ξεκινά τις εργασίες του το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics «ManageTheChange», το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics και πραγματοποιείται φέτος στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

O επιχειρηματικός κόσμος αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics καθώς τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν στην ανάπτυξη και τη ρευστότητα των επιχειρήσεων του κλάδου. Παράλληλα, θα συζητηθούν καίρια ζητήματα στρατηγικής για την Εφοδιαστική Αλυσίδα που συνδέονται άμεσα με τις υποδομές της χώρας, με τη δημιουργία εμπορευματικών κέντρων μικρού και μεγάλου βεληνεκούς και κυρίως, με κινήσεις εξωστρέφειας που αναμένεται να προσελκύσουν επενδύσεις.

Κεντρικά Θέματα του συνεδρίου είναι:

  • Η σημερινή κατάσταση του κλάδου των Logistics στην ελληνική οικονομία
  • Maritime and Port Logistics
  • Last Mile Logistics και αειφορία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
  • Logistics Innovation
  • Η άποψη των CFOs στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και την Εθνική Οικονομία
  • Στρατηγικός Σχεδιασμός για την Ανάπτυξη των Logistics στην Ελλάδα
  • Reform to Perform

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Νικόλαο Ροδόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κκ. Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδη, Θεοδώρα Τζάκρη, Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Υφυπουργός Μεταφορών, Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, Βουλευτής Β’ Αθηνών ΝΔ, Κωσταντίνος Μπίτσιος, Α’ Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒ, Δημήτρης Βλάχος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος, καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων επιμελητηρίων της χώρας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του αν. Γενικού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, NicholasJennett, ο οποίος θα αναφερθεί στα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Από την πλευρά του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΥΠΑΝ, ο Πρόεδρος καθ. Ι. Μίνης θα παρουσιάσει όλο το έργο που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα, αλλά και τις προτάσεις για το αύριο των logistics στη χώρα μας.

To 20o Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics θα ολοκληρώσει τις εργασίες του, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου με τη στρογγυλή τράπεζα «ReformtoPerfom» στην οποία θα συμμετέχουν οι κκ. Θεοδώρα Τζάκρη, Μαρίνα ΧρυσοβελώνηΑννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Βασίλης Κορκίδης και Νικόλαος Ροδόπουλος. Το πάνελ θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης.

Το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο πραγματοποιείται φέτος στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με την ευγενική συνεισφορά του Ιδρύματος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας,  Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του ΣΕΒ, του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, καθώς και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου.

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της ΕΕL είναι η εταιρεία Jungheinrich

Πλατινένιοι χορηγοί: COSMOTE, ΠΑΕΓΑΕ

Χρυσός χορηγός: Fysicon/ΔΕΠΑ

Aργυρός Χορηγός: ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ

Χάλκινοι Χορηγοί: EKOL, GOLDAIR CARGO,MEDLOG, SARMED

Χορηγοί: ACMON DATA, ALPA LOGISTICS, BK TELEMATICS, ΕRNST & YOUNG, GREENWOODS, GS1 ASSOCIATION GREECE, LOGIKA4PL, ΜARATHON DATA SYSTEMS,  METRON LOGISTICS, OPTILOG, PLANNING, QPS, STEPONE, SYNERGY, WWW. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ, ΧΑΒΑΚΗΣ-ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή, Star Κεντρικής Ελλάδας, Logistics Leader, Logistics & Management, Market Leader, Supply Chain & Logistics, metaforespress.gr, sofokleousin.gr, Supply–Chain.gr 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO