H EEL ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

3rd YOUTH ENGAGEMENT WORKOSHOP

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics δίπλα στους φοιτητές

 Η Ελληνική Εταιρεία Logistics θέλοντας να προβάλει την επιστήμη των Logistics σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που αναζητούν επαγγελματική διέξοδο, διοργάνωσε  το 3ο Youth Engagement Workshop in Logistics, το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 8.30-14.30.

Το 3ο Youth Engagement Workshop in Logistics  περιελάμβανε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις του τομέα, στις οποίες ανώτατα στελέχη ενημέρωσαν εκτενώς τους φοιτητές για τις συνθήκες και τις προοπτικές των Logistics. Φέτος, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που έλαβαν μέρος στο 3ο Youth Engagement Workshop in Logistics προέρχονταν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια του  workshop είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν δύο ηγέτιδες εταιρείες, στο χώρο της η καθεμία, την ELBISCO στο Πικέρμι, καθώς και την BEIERSORF στο Γέρακα.

Εκτός από τις παρουσιάσεις, το πρόγραμμα περιελάμβανε και πρακτικό μέρος (hands-on experience) στο οποίο οι φοιτητές παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο την εκτέλεση διαδικασιών Logistics. Η δράση ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φοιτητών, στελεχών και μελών του ΔΣ EEL.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics, ως επιστημονικός φορέας των  Logistics στη χώρα μας, μελετά μεθόδους για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας, στηρίζοντας την εκπαίδευση. Με τα προγράμματα της EEL, η ακαδημαϊκή κοινότητα έρχεται σε επαφή με την επιχειρηματική με αμφίδρομα οφέλη.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO