H EEL ΣΤΗ 83η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2018 – Από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 η Ελληνική Εταιρεία Logistics θα δώσει δυναμικά το παρόν, για πρώτη φορά στην 24 χρονη ιστορία της, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με περίπτερο το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ η Ελληνική Εταιρεία Logistics θα παρουσιάσει στο κτίριο 2, περίπτερο ν. 6 τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει στην ανάδειξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics στη χώρα μας από το 1994 μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ η Ελληνική Εταιρεία Logistics θα προβάλλει τους τρόπους που μπορούν να μεταμορφώσουν την Ελλάδα σε πρωταγωνιστική δύναμη και ισότιμο οικονομικό μέλος σε μια Ευρώπη ισχυρών κρατών, κυρίως μέσα από την αξιοποίηση της κομβικής θέσης της χώρας, την ορθή διαχείριση των λιμένων, καθώς και την ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών. Παράλληλα, θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τη μεγαλύτερη δράση της κατά το τρέχον έτος, που δεν είναι άλλη από το το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργανώνει στις 30/11 & 1/12 στο Ίδρυμα Ευγενίδου με τίτλο «Logistics onthe move, Greece in the fast lane».

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της 4ης Πανελλήνιας Έρευνας, ενώ περισσότεροι από 60 κορυφαίοι ομιλητές θα συζητήσουν για όλα τα καίρια ζητήματα του ευρύτερου χώρου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Προσυνεδριακά δε η Ελληνική Εταιρεία Logistics συνδιοργανώνει με την Οικονομική Επιτροπή για την Ευρώπη των Ηνωμένων Εθνών (UNECE) workshop με τίτλο: «Capacity Building Workshop on Strengthening Rail Transport Connectivity», το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τέλος, θα προβάλλει κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ το Supply Chain & Logistics Cluster που προέκυψε μέσα από το Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) που υπέγραψε η Ελληνική Εταιρεία Logistics με το ΕΒΕΠ (Εμπορικό &  Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά).

Το Supply Chain & Logistics Cluster είναι μέλος του Maritime Hellas, του πρώτου ναυτιλιακού cluster που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Λίγα λόγια για την Ελληνική Εταιρεία Logistics

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός οργανισμός εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας, ο οποίος από το 1994 συμβάλλει με τις δράσεις του στην ανάδειξη των Logistics, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στην ενδυνάμωση της εθνικής οικονομίας.

Όραμα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ισχυρά εθνικά Logistics που θα μετεξελίξουν την Ελλάδα σε μια σταθερή οικονομικά χώρα, με προοπτικές ανάπτυξης και προόδου.

Επισκεφθείτε μας κατά τη διάρκεα της 83ης ΔΕΘ,

    στο Pavillion 2, Stand 6 

Ενημερωθείτε για τις δράσεις της ΕΕL

στο  linkedin.com/company/-logistics-eel-/  και στο https://www.facebook.com/eel.gr/

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO