22ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGISTICS-ΚΕΥΝΟΤΕ SPEAKERS

Καταξιωμένοι κεντρικοί ομιλητές στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

Δύο πρωτοκλασάτα ονόματα της παγκόσμιας κοινότητας της Εφοδιαστικής και της Βιομηχανίας παίρνουν τον λόγο στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και μιλάνε για τα clusters και τις πρόκλησεις στην ανάπτυξη της σύγχρονης βιομηχανίας. Ο λόγος για τον Thorsten Huelsmann από τη Γερμανία και τη Menexia Tsoubeli από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, στις 13.00 όλη η προσοχή των συνέδρων του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου θα είναι στραμμένη στον Thorsten Huelsmann,  Διευθύνοντα Σύμβουλο του EffizienzCluster Management GmbH, Προϊστάμενο Μονάδας του Ινστιτούτου Υλικών Ροής & Logistics IML του Fraunhofer και Διευθύνοντος Συμβούλου του Βιομηχανικού Συνδέσμου Διαστημικών Δεδομένων. Η εμπειρία του στο χώρο των συνεργαστικών συστάδων είναι τεράστια και η ομιλία του αναμένεται να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για συζητήσεις πάνω στην αντίληψη που έχουμε στη χώρα μας για τα clusters, αλλά και για διεθνή παραδείγματα που ξεχωρίζουν.

Το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου στις  10.00 η Menexia Tsoubeli, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Έρευνας & Ανάπτυξης του Αμερικανικού κολοσσού CAMPBELL FRESH, θα μιλήσει για την  εμπειρία της στα δίκτυα καινοτομίας της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας της, την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με στόχο την αναγνώριση νέων  επιχειρηματικών ευκαιριών αλλά και την πρόκληση να είσαι γυναίκα σε μια τόσο σημαντική θέση. Η Menexia υποστηρίζει την προώθηση των γυναικών σε τεχνικούς τομείς. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Task Force του εκπαιδευτικού συστήματος STEM για την καινοτομία (Washington, DC) και είναι στρατηγικός σύμβουλος του STEM Connector (Washington, DC).  

Μάθετε περισσότερα για τις 2 αυτές σημαντικές προσωπικότητες που θα επισκεφθούν τη χώρα μας εδώ: http://www.22logisticscongress.gr/programm/omilites

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO