ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ERP SAP

Επιχειρηματική  γνώση μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια

 προηγμένης τεχνολογίας

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics διοργανώνει ένα ευρηματικό σεμινάριο για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ικανοτήτων σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο των δράσεών της για το 2012 η Ελληνική Εταιρεία Logistics και το ALBA Graduate Business School, με την υποστήριξη της SAP, διοργανώνουν το Σάββατο 10 Μαρτίου σεμινάριο με θέμα: «Η διαχείριση μιας επιχείρησης και ο ανταγωνισμός για τα κέρδη σε μία προσομοιωμένη ανταγωνιστική αγορά». 

Η εκπαιδευτική εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη όλων των βαθμίδων καθώς και πτυχιούχους ή τελειόφοιτους φοιτητές με μικρή εμπειρία που επιθυμούν να αποκτήσουν μια ευρεία άποψη αλλά και πρακτική εμπειρία για το σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο στηρίζεται στο SAP ERP (SAP ECC 6.0) σύστημα, το οποίο μεταμορφώνεται σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης, με τη χρήση του οποίου οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες των πέντε έως έξι ατόμων, καλούνται να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μαθησιακής εμπειρίας, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν σε βάθος πολλαπλές επιχειρηματικές διαδικασίες: καθορισμό των τιμών, σχεδιασμό των εξόδων μάρκετινγκ, παραγγελίες αγορών κ.λπ.. Για να είναι σε θέση να εκτελέσουν αυτές τις διαδικασίες με τη μέγιστη δυνατή κερδοφορία, οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος πληροφοριών: παραγγελίες πωλήσεων, τιμές της αγοράς, επίπεδα αποθεμάτων, παρακολούθηση των παραγγελιών αγοράς και τα αποτελέσματα ισολογισμού.  Παράλληλα, οι συμμετέχοντες αποκτούν σημαντική πρακτική εμπειρία με τη χρήσης ενός από τα κορυφαία παγκοσμίως συστήματα ERP, το SAP ECC 6.0. Για την επιτυχία των παραπάνω, οι συμμετέχοντες καλούνται να επιδείξουν εξαιρετική συνεργασία και να κάνουν χρήση των ηγετικών τους δεξιοτήτων, όπως και στις δικές τους επιχειρήσεις.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, τα μέλη του Συνδέσμου αλλά κι οι φίλοι των logistics, εκπαιδεύονται και αποκτούν πολύτιμα εφόδια για την εργασιακή τους καθημερινότητα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο ύφεσης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου ALBA από τις 9.00 έως τις 14.30.

Για τους συμμετέχοντες παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες & συμμετοχές απευθυνθείτε στην Γραμματεία EEL: 210 6717361

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO