ΛΑΜΙΑ: ΤΑ LOGISTICS ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Λαμία, ο επόμενος σταθμός του Master Plan της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Γιορτάζοντας φέτος τα 20 χρόνια της και συνεχίζοντας τις δράσεις της για το 2014 η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας εσπερίδα με θέμα: «Λαμία- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου στις 16:30, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Logistics και τις Εμπορευματικές Μεταφορές (Master Plan) της Ελληνικής Εταιρείας Logistics που αποτέλεσε βασική πηγή για τη διαμόρφωση του σχεδίου νόμου της εθνικής εφοδιαστικής αλυσίδας παρουσιάζεται αυτή τη φορά σε ένα κομβικό σημείο της χώρας μας, τη Λαμία. 

Οι εμπορευματικές ροές που κατευθύνονται από την πρωτεύουσα προς το βορρά, και τις χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, περνούν από τη Φθιώτιδα η οποία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς προκειμένου να καταλάβει δεσπόζουσα θέση στο χάρτη της σύγχρονης εθνικής εφοδιαστικής αλυσίδας. H συγκέντρωση βιομηχανικών και αγροτικών και μεταφορικών μονάδων στην περιοχή αναδεικνύει τη σημασία της. Παράλληλα, η δημιουργία κέντρων Logistics τοποθετείται στο τραπέζι των συζητήσεων με στόχο την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και την άνοδο της κερδοφορίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη ζώνη της Λαμίας. 

Το οικονομικό μείγμα της κεντρικής Ελλάδας εμπλουτίζεται με τα Logistics τα οποία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο προς όφελος της επιχειρηματικότητας. Η τάση αυτή αναδεικνύεται μέσα από την εσπερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics μαζί με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. 

Οι θεματικές ενότητες είναι οι ακόλουθες:

  1.  Τα Logistics στην Πράξη- Προοπτική ανάπτυξης μέσω του Λιμένος Στυλίδας και συνέργειες τοπικών με τα Αθηναϊκά Logistics.
  2. Agrologistics – Αποδοτικές Μεταφορές και Εξωστρέφεια των Αγροτικών Προϊόντων.
  3. Αναπτυξιακά εργαλεία για νέες υποδομές logistics.           

Στην εσπερίδα «Λαμία- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, θα συμμετέχουν προσωπικότητες της τοπικής επιχειρηματικής κοινωνίας, δημοσιογράφοι τοπικών και Πανελλήνιας κυκλοφορίας Μέσων Ενημέρωσης, στελέχη μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, μέλη της EEL, καθώς και φορείς της ευρύτερης περιφέρειας της Φθιώτιδας. 

Τη συντονιστική Επιτροπή της διοργάνωσης απαρτίζουν οι κκ. Χρήστος Μήτσης, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών της EEL- Supply Chain Executive Consultant, Αλέξης Αλεξίου, Μέλος ΔΣ της EEL- Logistics Manager Alpha Grissin AE και Βασίλης Ζεϊμπέκης, Μέλος ΔΣ ΕΕL- Διευθύνων Σύμβουλος Optilog Advisory Services. 

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της EEL είναι η εταιρεία SARMED.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η GS1 Association Greece.

Υποστηρικτής είναι η εταιρεία Δ.Καλαμάτας & ΣΙΑ

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: Star Κεντρικής Ελλάδας, Ναυτεμπορική, Λαμιακός Τύπος, Logistics & Management, Supply Chain & Logistics

Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: tvstar.gr, naftemporiki.gr, metaforesspress.gr

 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO