Η Ελληνική Εταιρεία Logistics μέλος του EFIP

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics μέλος του EFIP

Ν. Ψυχικό, 16 Οκτωβρίου 2007

Μια ακόμα σημαντική αναγνώριση για την Ελληνική Εταιρεία Logistics και των προσπαθειών της για ανάπτυξη της χώρας μας σε διαμετακομιστικό κέντρο των Βαλκανίων, ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Παραποτάμιων Λιμένων, EFIP (European Federation of Inland Ports). 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της EFIP που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου στο Γκαλάτι της Ρουμανίας, έγινε ομόφωνα αποδεχτή η συμμετοχή τηςΕλληνικής Εταιρείας Logistics στην ομοσπονδία, ως εκπροσώπου της Ελλάδας. 

Η EFIP δημιουργήθηκε το 1994 και είναι ο επίσημος φορέας 200 και πλέον παραποτάμιων λιμένων – κέντρων logistics και συνδυασμένων μεταφορών σε 18 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα μέλη της EFIP αναπτύσσουν τις προοπτικές δικτύωσης στον ευρύτερο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας τόσο στον τομέα των χερσαίων μεταφορών όσο και των ακτοπλοϊκών, αλλά και των παραποτάμιων. Η έδρα της EFIP είναι στις Βρυξέλλες. 

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics με 13 και πλέον χρόνια ενεργής παρουσίας στην Ελλάδα, αποτελεί τον επίσημο φορέα της επιστήμης και πρακτικής των Logistics. Η Ελληνική Εταιρεία Logistics είναι το μη κερδοσκοπικό Σωματείο που εκπροσωπεί τον Έλληνα Logistician στη χώρα μας, καθώς προβάλλει και προωθεί τα αιτήματα της αγοράς των Logistics στους αρμόδιους φορείς, βοηθά στην ανάπτυξη του κλάδου, κατοχυρώνει και οριοθετεί τον Έλληνα Logistician και συνάμα προωθεί την χώρα μας ως διαβαλκανικό κέντρο Logistics και διαμετακόμισης. 

Σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η συσπείρωση των επαγγελματιών της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics με στόχο την ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου, την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Logistics, την αναβάθμιση του ρόλου του Έλληνα Logistician στην Ελληνική επιχείρηση και την Εθνική Οικονομία.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO