Πρωτοβουλία ΕΕL για τις πρόσφατες πυρκαγιές

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ EEL ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Ευθύνης, και ευαισθητοποιημένη από τις τελευταίες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας, η Ελληνική Εταιρεία Logistics απηύθυνε πρόσκληση εθελοντικής συνεισφοράς προς τα 500 και πλέον μέλη της με σκοπό τη στήριξη των περιοχών που καταστράφηκαν από την πύρινη λαίλαπα.

 

Η Συντονιστική Ομάδα Διαχείρισης logistics, η οποία ανάλαβε τη διαχείριση των προσφορών των μελών αποτελείται από τους κκ. Σωτήρη Τριχά, Πρόεδρο ΔΣ, Διονύση Γρηγορόπουλο και Κυριάκο Σπανογιάννη, Μέλη ΔΣ, αντίστοιχα.

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Σωτήριος Τριχάς, τόνισε χαρακτηριστικά, «Όπως και στις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, έτσι και τώρα, ο Σύνδεσμός μας αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του σε αυτούς που έζησαν τον πύρινο εφιάλτη. Έτσι, κινητοποιήσαμε τα μέλη μας και συγκεντρώσαμε τις προσφορές τους σε στόλο και αποθηκευτικούς χώρους προκειμένου οι όποιες προμήθειες προς τους πληγέντες να λάβουν την καλύτερη και ασφαλέστερη αποθήκευση και μεταφορά».

 

Από την κινητοποίηση των μελών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics συγκεντρώθηκαν, ένας στόλος φορτηγών διαφόρων τύπων με δυνατότητα μεταφοράς ενενήντα ενός (91) τόνων συνολικά, αλλά και αποθηκευτικοί χώροι συνολικής έκτασης χιλίων πεντακοσίων (1500) τετραγωνικών μέτρων.

Οι εταιρείες που άμεσα κινητοποιήθηκαν στην πρόσκλησή της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι οι:

KUEHNE NAGEL AE, GOLDAIR CARGO AE, SCHENKER AE, FASHION LOGISTICS AEOΜΙΛΟΣ SPRIDER STORES, METRON LOGISTICS AE, Γ. ΚΩΤΑΚΗΣ ΤΡΑΝΣ ΑΕ, ΔΗΜ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ–ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΣΙΑΜΑΣ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ.

Ο στόλος των φορτηγών και οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν τεθεί στην υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Υπερνομαρχίας Αθηνών καθώς και των επιμέρους Νομαρχιών Αθηνών και Ανατολικής Αττικής πάντα με τη συνεργασία της Συντονιστικής Ομάδας Διαχείρισης Logistics της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO