ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ & ΧΡΕΟΣ

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ: ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, ΔΕΥΤΕΡΑ 1ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 – ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Συμμετοχή της EEL, με ομιλία του Προέδρου κου Σωτ.Τριχά                             

 Το νέο οικονομικό τοπίο στα πλαίσια του Προγράμματος Σταθερότητας, οι προϋποθέσεις για τη διατήρηση της ρευστότητας των τραπεζών, η παροχή ρευστότητας προς την αγορά και τις επιχειρήσεις, όπως επίσης και η προοπτική του προγράμματος δανεισμού του ελληνικού δημοσίου τέθηκαν επί τάπητος τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010, στο συνέδριο, που διοργάνωσε το τμήμα οικονομικών εκδόσεων της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ». 

Στο συνέδριο, το οπoίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τίτλο «ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ» στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ομιλητής της Γ΄ ενότητας με θέμα: «Σε αναζήτηση ρευστότητας: Οι απόψεις των επιχειρηματιών», ήταν ο πρόεδρος του ΕΕL, κ. Σωτήριος Τριχάς.  

Η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης εκδήλωσης στόχευσε στην προσπάθεια καταγραφής και συγκερασμού εποικοδομητικών απόψεων σχετικά με το κρίσιμο θέμα της ρευστότητας, αλλά και των προϋποθέσεων που θα επαναφέρουν το κλίμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία.

Μέσα από τρεις θεματικές ενότητες ( Ένα νέο οικονομικό τοπίο, Ρευστότητα και τράπεζες, Σε αναζήτηση ρευστότητας-επιχειρηματικές παρεμβάσεις), αναδεικνύονται τα βασικά θέματα, από τα οποία θα κριθούν, όχι μόνο «το επόμενο βήμα των τραπεζών», αλλά και το αναμενόμενο από όλους μας, βήμα, σταδιακής επαναφοράς της ελληνικής οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά. 

Τις εναρκτήριες ομιλίες του συνεδρίου έκαναν η Λούκα Κατσέλη, Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και ο Γιώργος Προβόπουλος, Διοικητής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ χαιρετισμούς  (γραπτούς η προφορικούς) απήυθυναν  ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας. 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO