ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΤΑ LOGISTICS ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:ΤΟ ΟΡΑΜΑ & Η ΠΡΑΞΗ

ΤΟ ROAD SHOW ΤΗΣ ΕΕL ΓΙΑ ΤΑ LOGISTICS ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 ΕΣΠΕΡΙΔΑ

 Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

 Μεσσηνία – Τα Logistics στην Περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη

Το Road Show της Ελληνικής Εταιρείας Logistics για την προβολή του Master Plan στα logistics και τις εμπορευματικές μεταφορές  συνεχίζεται με επόμενο σταθμό την Καλαμάτα

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στις 4 Ιουλίου  την εσπερίδα: «Μεσσηνία- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Κεντρικές θεματικές ενότητες της εσπερίδας είναι: Τα logistics στην Πράξη, Συνδυασμένες Μεταφορές – Εμπορευματικά Κέντρα και Εξωστρέφεια – Τεχνολογίες Αιχμής.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics μέσα από το Road Show της “Μεσσηνία – Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη” φιλοδοξεί να ενημερώσει τις επιχειρήσεις της νοτιοδυτικής Ελλάδας για ζητήματα που αφορούν στο χώρο των Logistics και των εμπορευματικών μεταφορών, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις για το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον της περιφέρειας της Πελοποννήσου.

Στην εσπερίδα θα συμμετέχουν επιλεγμένοι ομιλητές, τόσο μέλη της EEL όσο και εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Επίσης κατά τη διάρκειά της έχουν προσκληθεί (*) και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κκ: *ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΣΙΟΚΑΣ- Γενικός Γραμμάτεας Υπουργείου Υποδομών, Μεταφoρών & Δικτύων, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ – Διευθ.Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ – Δήμαρχος Καλαμάτας και ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Τη συντονιστική Επιτροπή της διοργάνωσης απαρτίζουν οι κκ. ΔΑΟΥΣΗΣ ΦΩΤΗΣ, Αντιπρόεδρος Οικονομικών EEL – Logistics Director Ομίλου ΣΕΛΟΝΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, Μέλος ΔΣ EEL – Διευθ. Σύμβουλος LOGISTICS WAY A.E. ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Μέλος ΔΣ EEL – Διευθυντής Logistics FASHION LOGISTICS A.E. – ΟΜΙΛΟΣ SPRIDER STORES και ΣΟΦΡΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, KCVB Καλαμάτας (Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων & Θεματικού Τουρισμού).

    Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι: ΣΥΝΔΔΕ&L, Π.Ε.Ε.Δ., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ, καθώς και οι εταιρείες: DB SCHENKER AE, MEDFRIGO AE και METRON LOGISTICS AE.

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της EEL είναι η εταιρεία JUNGHEINRICH.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: ΚΕΡΔΟΣ, SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, Cargo Plus, LOGISTICS & MANAGEMENT, www.Fmvoice.grκαθώς και η ηλεκτρονική εφημερίδα Εleftheria on line η οποία μέσω του ηλεκτρονικού της ιστότοπου:www.eleftheriaonline.gr/webtv θα μεταδίδει ζωντανά την Εσπερίδα.

Η είσοδος στην Εσπερίδα είναι ελεύθερη

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO