ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ LOGISTICS

Ανάπτυξη με Eπίκεντρο τα Logistics 

Η σημασία των logistics στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιφέρειας της Πελοποννήσου κυριάρχησαν στο Road Show της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. 

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2011 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εσπερίδας με θέμα: «Μεσσηνία- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη» την οποία συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στις 4 Ιουλίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την ηλεκτρονική εφημερίδα Eleftheria OnLine, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Σωτήρης Τριχάς, παρουσίασε το Master Plan των Εμπορευματικών Μεταφορών και των Logistics τονίζοντας πως οι ευκαιρίες που γεννιούνται πανελλαδικά είναι τεράστιες. Με τις κατάλληλες υποδομές τόσο οι ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις της Μεσσηνίας, όσο και νέες, μπορούν να επωφεληθούν στο έπακρο από τα σωστά οργανωμένα logistics. Σε όλες τους κλάδους, τα logistics συνδράμουν στον περιορισμό του κόστους, στην αρτιότητα της παράδοσης των προϊόντων, αλλά και στην τελική ανάπτυξη των μεγεθών.

    Οι κεντρικές ενότητες της Εσπερίδας που παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες, στελέχη και φίλους των logistics ήταν: Τα logistics στην Πράξη, Συνδυασμένες Μεταφορές – Εμπορευματικά Κέντρα, Εξωστρέφεια – Τεχνολογίες Αιχμής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ:  Αντιδήμαρχος Καλαμάτας κα Ντίντα Παναγιώτα καθώς και ο πρόεδρος ΣΥΝΔΔΕ&L κος Βασίλης Μπαρμπαγιάννης οι οποίοι χαιρέτησαν τις εργασίες της Εσπερίδας ενώ χαιρετισμό απέστειλε κι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Θεοχάρης Τσιόκας.

Συντονιστική Επιτροπή ήταν οι κκ. Φώτης Δαούσης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών EEL – Logistics Director Ομίλου ΣΕΛΟΝΤΑ, Διονύσης Γρηγορόπουλος, Μέλος ΔΣ EEL – Διευθύνων Σύμβουλος LOGISTICS WAY AE, Κυριάκος Σπανογιάννης, Μέλος ΔΣ EEL – Διευθυντής Logistics FASHION LOGISTICS A.E. – ΟΜΙΛΟΣ SPRIDER STORES και Ευάγγελος Σόφρωνας, KCVB Καλαμάτας (Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων & Θεματικού Τουρισμού).

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της EEL είναι η εταιρεία JUNGHEINRICH.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: DB SCHENKER AE, MEDFRIGO AE και METRON LOGISTICS AE, καθώς και οι: ΣΥΝΔΔΕ&L, ΠΕΕΔ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: ΚΕΡΔΟΣ, SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, Cargo Plus, LOGISTICS & MANAGEMENT, www.fmvoice.gr και η ηλεκτρονική εφημερίδα Εleftheria on line.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO