Σταύρος Κυριακούλιας – Μέλος ΔΣ ΕΕL

Supply Chain - Quality Safety/Health & Environment Mgr Southern Europe,Beiersdorf MU – Southern Europe

Ο κ. Σταύρος Κυριακούλιας γεννήθηκε στη Σπάρτη.Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός (BSc, MSc) από το Πανεπιστήμιο του Manchester (U.M.I.S.T.). Ξεκίνησε την καριέρα του στο εξωτερικό αποκτώντας εμπειρία σε βιομηχανικό περιβάλλον στον Πολυεθνικό Όμιλο “Cussons International Ltd” και κατέχοντας τις παρακάτω θέσεις: Project & Engineering Manager, Production Manager, Factory & Supply Manager.

Κατόπιν εντάχθηκε ως μέλος του στελεχιακού δυναμικού της “Beiersdorf Hellas ΑΕ” στους τομείς της Τεχνικής Δ/νσης, της Δ/νσης Εργοστασίου και του Materials Management όπου και εν συνεχεία διετέλεσε Director of Operations, έχοντας την ευθύνη του Εργοστασίου και του τμήματος Logistics.

Συνέχισε την διαδρομή του στην Beiersdorf ως Supply Chain Director & Greek HUB Country Manager, έχοντας την ευθύνη της διαχείρισης του συνόλου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και του Customer Service για την Ελληνική θυγατρική, την εκπροσώπηση του Υποκαταστήματος της  εταιρείας Beiersdorf Customer Supply GmbH στην Ελλάδα, καθώς και συμμετοχή σε πολλαπλά Πανευρωπαϊκά Projects του Ομίλου.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται συνεχίζοντας την προσφορά του στην “Beiersdorf MU – Southern Europe” στο τμήμα Supply Chain – Quality Safety/Health & Environment Mgr – Southern Europe, έχοντας την ευθύνη για τις Χώρες Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο, & Ισραήλ.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO