Χρήστος Μήτσης – Μέλος ΔΣ EEL

Operations & Logistics Director, VERMA DRUGS Pharmaceutical SA

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Οκτωβρίου 1969, και διαθέτει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού Κατασκευαστικού Τομέα & Παραγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Μηχανολόγος παραγωγής το 1993, και άρχισε να ασχολείται με τα Logistics στην Βρετανική κατασκευαστική εταιρεία Babcock Energy Ltd. όπου εργάστηκε για 3 χρόνια ως Material Controller Engineer με κύριο έργο την κατασκευή σταθμού παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στο Λαύριο Αττικής.

Μετά από διακοπή λόγω στράτευσης, ανέλαβε θέση Logistics Manager στην εταιρεία Voyatzoglou Systems και αργότερα στην Φινλανδική εταιρεία NOKIA Telecommunications ως Logistics Team Leader αρχικά, και ως Project Logistics Manager Νοτίου Ευρώπης έπειτα όπου και εργάστηκε για έξι χρόνια.

Στη συνέχεια και για έξι χρόνια εργάστηκε στην Ελληνική βιομηχανική-κατασκευαστική εταιρεία OPTIMA – Ν. Ασημακόπουλος ΑΒΕΕ ως Operations & Logistics Manager. Το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή στην Αυστριακή πολυεθνική κατασκευαστική εταιρεία καλουπιών σκυροδέτησης DOKΑ όπου και εργάστηκε για δυόμιση έτη, προτού μεταπηδήσει στον φαρμακευτικό κλάδο και συγκεκριμένα στην εταιρεία Verma Drugs Pharmaceuticals, ως Logistics & Operations Director όπου είναι έως σήμερα.

Εκτός από την προσωπική του ενασχόληση στην εργασία του, έχει ασχοληθεί με διάφορα projects που αφορούν τα Logistics & Operations για διάφορες εταιρίες και οργανισμούς τα τελευταία έξι χρόνια.

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ, Αντιπρόεδρος Operations από το 2011 έως και το 2014 και από το 2015 έως το 2016 διατέλεσε Αντιπρόεδρος Διοικητικού της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO