ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2013

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2013

 Στις 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, σε γνωστό μεζεδοπωλείο των Βορείων Προαστίων, με τη συμμετοχή πολλών μελών του Οργανισμού, δημοσιογράφων, φορέων και φίλων των logistics.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΕL, κ. Σωτήρης Τριχάς αναφέρθηκε στις ενέργειες που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή του χρόνου έως σήμερα, καθώς και σε όσες προγραμματίζονται μέχρι το τέλος του 2013.

Δυναμικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς σε συνεργασία με φορείς και κυβέρνηση

Ο Πρόεδρος ΔΣ της EEL, κ. Σωτήρης Τριχάς, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη νέα συνεργασία με τον ΣΕΒ και την Kantor για την ανάδειξη: «Δράσεων προσαρμογής του ανθρώπινου δυναμικού στις ανάγκες δικτύωσης και συνεργασίας επιχειρήσεων του τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας», καθώς και στη συμμετοχή του Αντιπροέδρου Λειτουργιών κ. Χρήστου Μήτση  στο workshop που διοργανώθηκε από τον ΣΕΒ και τον ΙΟΒΕ αναφορικά με το Μηχανισμό παραγωγής πληροφόρησης για τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε επαγγέλματα – ειδικότητες.

Η επανενεργοποίηση της Επιτροπής Logistics υπό τη Γενική Γραμματεία Μεταφορών στην οποία έχει προσκληθεί να συμμετάσχει κι η Ελληνική Εταιρεία Logistics είναι μία ακόμα σημαντική ενέργεια που αναμένεται το 2013, καθώς η EEL θα προβάλλει τους στρατηγικούς της στόχους, που είναι:

  1. Η ενδυνάμωση όλου του συστήματος Εμπορευματικών Μεταφορών και των Logistics της χώρας μας,
  2. Η ανάδειξη της Ελλάδας σε διαμετακομιστικό κόμβο των χωρών των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης. 

Παράλληλα, αναμένεται να συμμετέχει και στην Επιτροπή Logistics του Υπουργείου Aνάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, έχοντας μόνιμα συμβουλευτικό ρόλο, για την ανάδειξη προβλημάτων της αγοράς της εφοδιαστικής αλυσίδας και την εισήγηση προτάσεων – λύσεων με στόχο νέα άμεσα νομοθετήματα και τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics δίπλα στην αγορά

Με τη συμμετοχή της σε δράσεις όπως η εμπορική έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα 2013», η τριήμερη εκδήλωση «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας», καθώς και το «11ο Συνέδριο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τις Επιχειρήσεις Διεθνούς Διαμεταφοράς & Logistics – Southeast European Intermodality» η Ελληνική Εταιρεία Logistics συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις της αγοράς της εφοδιαστικής αλυσίδας. 

Το επικαιροποιημένο Master Plan θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά το επίκεντρο των Road Shows που θα διοργανώσει φέτος η Ελληνική Εταιρεία Logistics με πρώτη στάση την Πάτρα, τον Απρίλιο 2013, ενώ θα κατατεθεί πρόταση συνεργασίας με τον ΣΕΒ & τον ΟΠΕ για συμμετοχή της EEL και ελληνικών επιχειρήσεων Logistics στην διεθνή έκθεση Transport logistic, που πραγματοποιείται φέτος τον Ιούνιο στη Γερμανία.

Τέλος, ανακοινώθηκε το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics για την 1 & 2 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα, με θέμα «Innovative Supply Chain clusters».

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics, που κλείνει φέτος 19 χρόνια δράσεων, συνεχίζει να αποτελεί το βασικό επιστημονικό όργανο για την ανάδειξη των logistics στη χώρα μας, αριθμώντας 500 και πλέον μέλη. Βασικός της στόχος είναι η διαμόρφωση της Ελλάδας σε διαμετακομιστικό κόμβο των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης με κεντρική στρατηγική την εξωστρέφεια των ελληνικών logistics.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Sarmed

Υποστηρικτής της εκδήλωσης τα ξενοδοχεία Chandris Hotels & Resorts.

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η εταιρεία Jungheinrich.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO