17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGISTICS

Innovative Supply Chains: Think Clusters!

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2013, τα logistics θα βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας με το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Τίτλος του: Innovative Supply Chains: Think Clusters!

Η ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων για αποτελεσματικές λύσεις και καινοτόμες πρακτικές έχει οδηγήσει στην εφαρμογή των clusters ως ενός πρωτοποριακού  μοντέλου για την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αλλάζουμε τα δεδομένα

Φέτος, η Ελληνική Εταιρεία Logistics καινοτομεί αλλάζοντας το μέχρι τώρα καθιερωμένο ύφος του Συνεδρίου της, καθώς ανοίγει τις πύλες του στις 28 Νοεμβρίου με την παράθεση επίσημου δείπνου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (Ν.Ο.Ε.), στον οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι οι σύνεδροι. Στις 29 Νοεμβρίου το συνέδριο θα διεξαχθεί σε έναν ιδιαίτερο χώρο, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ενός διευρυμένου κοινού, αλλά και μεγάλη προβολή για τις εταιρείες που θα συμμετέχουν, στα Village Cinemas-The Mall Athens, εκεί που χτυπά η καρδιά του λιανεμπορίου.

Εξωστρέφεια και πρωτοπορία

Παγκόσμιας εμβέλειας Κey Note Speakers από τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές της επιχειρηματικής και πανεπιστημιακής κοινότητας θα καλύψουν τους ακόλουθους άξονες:

1.Στρατηγική των logistics & συνέργιες
2. Καινοτομία
3. Ναυτιλία & logistics
4. Agro-logistics

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics μέσα από τη θεματολογία του αναμένεται να αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά το μεγαλύτερο θεσμικό γεγονός του κλάδου. Ανώτερα και ανώτατα στελέχη από όλη την επιχειρηματική κοινότητα, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και θεσμικών φορέων αναμένεται να δώσουν δυναμικά το παρόν.   

Δηλώστε τώρα συμμετοχή κα επωφεληθείτε από την εκπτωτική πολιτική εγγραφών.   

###

Τη διοργάνωση του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics έχει αναλάβει ο εκδοτικός οργανισμός DIRECTION.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO