17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGISTICS- Ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, keynote speaker

Ο κ.Αριστοτέλης Παντελιάδης στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics

Μια σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, θα είναι Key Note Speaker στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, το οποίο πραγματοποιείται στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας (ΝΟ.Ε.) και στα Village Cinemas-The Mall Athens.

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Έχει εργαστεί στη Metro ΑΕΒΕ σε διάφορα τμήματα και λειτουργίες (Κεντρική Αποθήκη, Κατάστημα, Λογιστήριο, Marketing, Αγορές, Πωλήσεις). Από το 2001 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Super Market Ελλάδας και αποτελεί μέλος του ΔΣ του ECR Ελλάς.

Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου θα μιλήσει στο κοινό του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics για το «Retail και Logistics, συνέργειες μεταξύ προμηθευτών και λιανεμπόρων. Πως τα Logistics επηρεάζουν την πώληση».

Με σαφή προσανατολισμό στη σημασία της εφοδιαστικής αλυσίδας στο χώρο της λιανικής ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης θα αναφερθεί στη συνέργειες μεταξύ των προμηθευτών και των λιανεμπόρων με βάση τις οποίες καθορίζεται η τιμολογιακή πολιτική των προϊόντων, καθώς και για τον τρόπο που επηρεάζουν οι νέες τεχνολογίες την αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών διαδικασιών για την αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics ξεκινά σε λίγες ημέρες τις εργασίες του με θέμα τα Clusters, το κύριο όχημα ανάπτυξης της Ευρώπης του 2020. Στόχος, οι οικονομίες των ευρωπαϊκών κρατών να είναι ανταγωνιστικές, βιώσιμες με υψηλά επίπεδα απασχόλησης και παραγωγικότητας. 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO