17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGISTICS- O εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Τράπεζας κ. Jean-Francois Marteau keynote speaker

ΟJean-Francois Marteau, Sector Leader της ΠαγκόσμιαςΤράπεζας, key Note Speaker  στο 17οΠανελλήνιο Συνέδριο Logistics

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2013 – Σε λίγες ημέρες το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics ξεκινά τις εργασίες του με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής και παγκόσμιας επιχειρηματικότητας. Ένα σημαίνον στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο Jean-Francois Marteau, Sector Leader για τις δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Τράπεζας στις χώρες της ΕΕ, θα ανοίξει τις εργασίες του Συνεδρίου ως key Note Speaker, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο επίσημο δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

O Jean-Francois Marteau είναι Επικεφαλής διαχείρισης στους τομείς λιμενικών και σιδηροδρομικών μεταφορών στην Κροατία και τη Ρουμανία. Για περισσότερα από 10 χρόνια έχει διατελέσει Επικεφαλής Προγραμμάτων Διαχείρισης Μεταφορών και Logistics της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Αφρική, την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία, μετά από πολυετή εμπειρία στη γαλλική διοίκηση Μεταφορών. Ο Jean-Francois Marteau είναι απόφοιτος της Ecole Polytechnique και Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, Παρίσι, Γαλλία. Έχει συγγράψει το βιβλίο:«Τhe Cost of Being Landlocked, logistics costs and supply chain reliability» (2010-Παγκόσμια Τράπεζα).

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics πραγματοποιείται στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2013 στο Ν.Ο.Ε. και στα Village Cinemas-The Mall Athens, με θέμα τα Clusters, το κύριο όχημα ανάπτυξης της Ευρώπης του 2020. Στόχος, οι οικονομίες των ευρωπαϊκών κρατών να είναι ανταγωνιστικές, βιώσιμες με υψηλά επίπεδα απασχόλησης και παραγωγικότητας.

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων, Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, Ανάπτυξής & Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου. 

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της Ελληνικής Εταιρείας Logistics είναι η εταιρεία SARMED

Χάλκινοι Χορηγοί του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics είναι οι εταιρείες: DHLExpress, GOLDAIR CARGO, MEDLOG & SARMED

Partners είναι οι εταιρείες:  GS1 Association, MEDFRIGO και PLANNING

Χορηγοί Επικοινωνίας του συνεδρίου είναι οι:

Εφημερίδες: Καθημερινή και Κέρδος

Περιοδικά: RetailToday, ComToday, TodayBusiness

Ειδικός Τύπος: Cargo Plus, Logistics & Management, Supply Chain & Logistics

Ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης: Eyro2day.gr, Metafores Press.gr, Supply Chain.gr

 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO