ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ EEL

Lighthouse Retail Business Awards 2013

Τιμητικό Βραβείο στην Ελληνική Εταιρεία Logistics

για τη συνεισφορά της στα Logistics 

 Τιμητικό βραβείο για την έως σήμερα προσφορά της στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας απονεμήθηκε στην Ελληνική Εταιρεία Logistics, στο πλαίσιο των LIGHTHOUSE RETAIL BUSINESS AWARDS 2013, που πραγματοποιήθηκαν  σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εκδήλωση, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics, βραβεύτηκε ως ο σημαντικότερος θεσμικός φορέας Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη χώρα, με αφορμή τον καθοριστικά ενεργό ρόλο της στη διαμόρφωση της  Εθνικής Στρατηγικής για τα Logistics, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα στο πλαίσιο του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Σωτήρης Τριχάς, δήλωσε: «η εποχή που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους τους κλάδους. Ο έπαινος για τις προσπάθειες που όλοι καταβάλουμε στην Ελληνική Εταιρεία Logistics ώστε να φέρουμε σε πέρας τις αποστολές μας, μας δίνει δύναμη για να εργαστούμε με μεγαλύτερο πάθος και προσήλωση προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας.»

Τα RETAILBUSINESS AWARDS είναι η μεγαλύτερη γιορτή του λιανεμπορίου στη χώρα μας και διοργανώθηκαν για 12η συνεχή χρονιά, από τη DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. και το περιοδικό RETAILBUSINESS, αποτελώντας τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του ελληνικού Λιανεμπορίου.

Φωτογραφικό υλικό

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO