ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

“ΤΟ ΟΡΑΜΑ & Η  ΠΡΑΞΗ”

Αγαπητοί φίλοι των Logistics,

Σε συνέχεια των προσπαθειών της ΕEL για την ανάπτυξη του κλάδου των Logistics τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, που κορυφώθηκαν με τη δημιουργία του πρώτου MASTER PLAN  για τα LOGISTICS το 2009 και την επικαιροποίησή του το 2012, χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του πρώτου Σχεδίου Νόμου για την ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα όπως παρουσιάστηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Μεταφορών σε κοινή συνέντευξη Τύπου. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η αναγνώριση των προσπαθειών που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ξεκάθαρη  αναφορά στο MASTER PLAN της EEL πάνω στο οποίο στηρίχθηκε το τελικό σχέδιο νόμου, καθώς και η Εθνική Στρατηγική για την Εφοδιαστική Αλυσίδα στη χώρα μας. Μέσα από το σχέδιο νόμου αποσαφηνίζονται πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δείτε το τελικό σχέδιο νόμου, την παρουσίασή του, την Εθνική Στρατηγική για την Εφοδιαστική στην Ελλάδα καθώς και την σχετική συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα ακόλουθα links:

http://www.mindev.gov.gr/?p=14380

http://www.yme.gr/?aid=3894&tid=1419

Παρά την επιτυχία μας σας ενημερώνουμε ότι οι προσπάθειές μας δεν σταματούν εδώ.Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αφιλοκερδώς για την ανάπτυξη του συστήματος των εμπορευματικών μεταφορών και των logistics στη χώρα μας μέχρις ότου η Ελλάδα καταστεί διαμετακομιστικός κόμβος των Βαλκανίων και της Ν.Α. Ευρώπης.

 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO