Η EEL στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2014

4ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics υποστηρίζοντας τις εκδηλώσεις που προβάλουν την σύγχρονη επιχειρηματικότητα καθώς και την δικτύωση μεταξύ των νέων με τους ήδη καταξιωμένους επαγγελματίες του σύγχρονου «επιχειρείν», σας προσκαλεί στο 4οΠανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας” που διοργανώνεται στο Μέγαρο Μουσικής στις 28-30 Μαρτίου. 

Tο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος είναι η ενημέρωση των νέων, μέσα από 37 θεματικές ενότητες & 160 εισηγήσεις ομιλητών, σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 20 κλάδοι/τομείς της οικονομίας, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και τα logistics, προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.  

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics ως ο επίσημος φορέας των Ελλήνων Logisticians, συμμετέχει ενεργά για δεύτερη χρονιά στην εκδήλωση και διοργανώνει το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 12.00-13.30, την ενότητα με θέμα: «Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας». 

Την συζήτηση θα συντονίζει ο Πρόεδρος EEL κος Σωτ.Τριχάς, Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Ανάπτυξης MEDLOG AE, ενώ με ομιλίες θα συμμετέχουν οι κκοι:

  • Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΕΤΡΟ ΑEBE,
  • Dr Μιχάλης Μπουρλάκης, Head of Supply Chain Resarch Center, Cranfield School of Management
  • Μπάμπης Σιαφλάς, Supply Chain & Commercial Director, SARMED AE
  • Πέτρος Καπνίσης, Logistics Manager, ELBISCO ABEE

Επίσης θα διοργανωθούν  συζητήσεις χωρίς ατζέντα και κυρίως τα Business Days.  

Οι συζητήσεις χωρίς ατζέντα είναι ελεύθερες συζητήσεις με τους εισηγητές σε τέσσερις μικρές αίθουσες του Μεγάρου.
Τα Business Days είναι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες εταιρίες που θα πραγματοποιηθούν μετά το Πανόραμα, αλλά για να εγγραφεί κανείς πρέπει να έρθει στην εκδήλωση. Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί Business Days με τις ακόλουθες εταιρίες:  Accenture,Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, EY (πρώην Ernst & Young), Famar, Google, Hotel Brain, IKEA, iSquare, Metlife Alico, Novartis, Pharmathen, Πλαίσιο, S&B (Τριήμερο “Business Day” στη Μήλο), ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος), Siemens, Upstream, Vivartia, Wind, Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Αναλυτικό πρόγραμμα & πληροφορίες για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο site:

http://www.pan-orama.org/

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO