Η EEL ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2015

Δυναμικό παρόν δίνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics στο τριήμερο πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» που πραγματοποιείται 20-22 Μαρτίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το θεσμικό αυτό γεγονός έχει ως στόχο να ενημερώσει τους νέους και τις νέες, που εντάσσονται τώρα στον επαγγελματικό στίβο, για τις τάσεις και τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας, ανάμεσα στους οποίους και ο κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων logistics θα αναδειχθούν μέσα από την ενότητα «Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα-Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας» που φέρει την υπογραφή της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Η παρουσίαση της Ελληνικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαρτίου από τις 11:45 έως 13:15, με ομιλητές τους κκ. Νικόλαο Ροδόπουλο, Πρόεδρο ΔΣ, Ελληνική Εταιρεία Logistics, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Online Data, Δρ. Βασίλη Ζεϊμπέκη, Αντιπρόεδρο Λειτουργιών EEL & Managing Director OPTILOG Advisory Services, Σωτήρη Τριχά, Αντιπρόεδρο- Υπεύθυνο Ανάπτυξης MEDLOG SA, Νικόλαο Χαιρέτα, Διευθύνoντα Σύμβουλο ΠΑΕΓΑΕ, Τόνια Βλαχάκη, Διαχειρίστρια – Εμπορική Διευθύντρια General Cargo Transport Ltd και Δρ. Ηλία Μπούρα, Managing Director & Co-Founder B-K Telematics.

H Ελληνική Εταιρεία Logistics στηρίζει πάντα δράσεις που αναδεικνύουν το γοητευτικό κόσμο της σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας, δίνοντας παράλληλα στη νέα γενιά -και δυνητικούς αυριανούς Logisticians- την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένα στελέχη που μπορούν να μεταδώσουν  τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους μέσα από τις δημιουργικές παρουσιάσεις και συζητήσεις του Πανοράματος. Σκοπός άλλωστε είναι η ανάδειξη μιας «άλλης Ελλάδας» των ευκαιριών της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Μάθετε περισσότερα για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας στην ιστοσελίδα http://www.pan-orama.org/

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO