20o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGISTICS-ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ B΄ΗΜΕΡΑΣ

 Οι νέες τάσεις σε Retail & eCommerceLogistics, η άποψη των CFOs για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και ο Στρατηγικός Σχεδιασμός των Logistics, κλείνουν τις εργασίες του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2016 – Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η 2η μέρα του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics «ManageTheChange» το οποίο πραγματοποιείται στις 14 & 15 Οκτωβρίου, από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Retail & eCommerceLogistics 

O Στέφανος Κομνηνός, Executive Partner Exceed Consulting- Market Analyst, ξεκινά τις εργασίες της δεύτερης συνεδριακής ημέρας παρουσιάζοντας αρχικά τα αποτελέσματα της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας έρευνας «Trade Opinion», ενώ εν συνεχεία θα αναλάβει το ρόλο του συντονιστή στην ενότητα Retail & eCommerce Logistics. Σε αυτό το πάνελ αναμένεται να αναδειχθεί η σημασία των Logistics στο λιανικό εμπόριο, αλλά και ο ρόλος τους στο συνεχώς αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό εμπόριο. Κεντρικοί ομιλητές του πάνελ είναι οι κκ. Δημήτρης Θεοφάνους, Διευθυντής eCommerce You.gr &  τ. Πρόεδρος ΔΣ GRECA, Δημήτρης Καραγιάννης,  3PL Business Unit Director SARMED, Σωτήρης Συρίγος, Διευθύνων Σύμβουλος LOGIKA 4PL και Δημήτρης Μιχμίζος, Διευθυντής Πωλήσεων Συνεταιρισμού ΘΕΣ ΓΑΛΑ.

Η άποψη των CFOs στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και την Εθνική Οικονομία

Οι εργασίες του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Logistics συνεχίζουν με την ενότητα των Οικονομικών Διευθυντών, οι οποίοι καταλαμβάνοντας μια εκ των νευραλγικότερων θέσεων στην εκάστοτε επιχείρηση θα παρουσιάσουν τη δική τους οπτική για τη σημασία των Logistics σε μια εταιρεία. Ομιλητές στη συγκεκριμένη ενότητα είναι οι κκ. Γιάννης Δεσποτίδης, CFO COSCO GREECE, Μιχάλης Μασουράκης, Chief Economist ΣΕΒ και Ευάγγελος Αμπελιώτης, Φοροτεχνικός. Τη συγκεκριμένη ενότητα θα συντονίσει η Τάνια Μπαλαμπάνη, Υπεύθυνη Εκδόσεων & Δημοσίων Σχέσεων, Logistics Leader.

Στρατηγικός Σχεδιασμός για την Ανάπτυξη των Logistics στην Ελλάδα

Η ανάπτυξη των Logistics στην Ελλάδα με στόχο την εξωστρέφεια και την προσέλκυση επενδύσεων πρέπει να γίνει με έναν συγκεκριμένο, μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό. Στο πλαίσιο αυτό, και με την κατάθεση προτάσεων αλλά και καλών πρακτικών άλλων χωρών, διαμορφώνεται το τρίτο πάνελ του συνεδρίου «Manage The Change» της Ελληνικής Εταιρείας Logistics το οποίο θα συντονίσει η Αλεξάνδρα Κασσίμη, δημοσιογράφος της Καθημερινής. Ομιλητές είναι οι κκ. Μανώλης Μπαλτάς, Επιστημονικός Συνεργάτης  ΚΕΕ και  Διευθ. Σύμβουλoς RE.DE-PLAN CONSULTANTS, Παντελής Κούκος, Mέλος Εκτελεστικής Επιτροπής (ΕxCo) Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Συμβούλων Επιχειρήσεων (FEACO), Δρ. Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύνων ΕLTRUN και Άννα- Μαρία Γιάντση, Πρόεδρος Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών.

Key Note Speaker της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου είναι ο κ. Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Executive Consultant Planning AE, ο οποίος θα μιλήσει για την «Εθνική Στρατηγική & την Πραγματική Οικονομία -Προτεραιότητες, δράσεις, ρίσκα. Οι προτάσεις της αγοράς». 

Το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο πραγματοποιείται φέτος στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με την ευγενική συνεισφορά του Ιδρύματος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας,  Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του ΣΕΒ, του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, καθώς και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου. 

Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της ΕΕL είναι η εταιρεία Jungheinrich

Πλατινένιοι χορηγοί: COSMOTE, ΠΑΕΓΑΕ

Χρυσός χορηγός: Fysicon

Αργυρός Χορηγός: Orphee Beinoglou International Forwarders S.A.

Χάλκινοι Χορηγοί: Ekol, GOLDAIR CARGO/ MEDLOG, SARMED

Χορηγοί / Υποστηρικτές: Acmon Data, Alpa Logistics, BK Telematics, Ernst & Young, GREENWOODS Insurance Brokers, GS1 Association Greece, Logika 4pl, Marathon Data Systems, Medfrigo, Metron Logistics, Optilog Advisory services, Planning/Supply Chain Institute, Quality Solution Systems, Stepone, Synergy, WWW. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ΧΑΒΑΚΗΣ-ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή, Star Κεντρικής Ελλάδας, Logistics Leader, Logistics & Management, Market Leader, Supply Chain & Logistics, metaforespress.gr, sofokleousin.gr, Supply–Chain.gr 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO