ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Δημιουργία Ειδικής Γραμματείας Εφοδιαστικής Αλυσίδας
 προτείνει η
EEL

Με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της η EEL τόνισε για μια ακόμα φορά την αναγκαιότητα ύπαρξης Ειδικής Γραμματείας EA στη χώρα μας

Με τη συμμετοχή των περισσοτέρων μελών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και επιμελητηρίων της χώρας, ακαδημαϊκοί, στελέχη της αγοράς, καθώς και δημοσιογράφοι. 

Ο Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Νικόλαος Ροδόπουλος κατά το καλωσόρισμά του αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δράσεις που έχει υλοποιήσει η EEL, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως, «Ο ρόλος μας δεν είναι συνδικαλιστικός, ούτε πολιτικός. Ο ρόλος μας είναι επιστημονικός και συναινετικός, σε μια κοινή προσπάθεια προς όφελος της χώρας μας». Τόνισε δε πως, «Η EEL με το σχεδιασμό της και τις προτάσεις της δημιούργησε το σημερινό Εθνικό Συμβούλιο. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Το ζητούμενο δεν είναι το τι κάναμε μέχρι σήμερα, αλλά το τι πρέπει να γίνει. Και αυτό είναι ένα. Η δημιουργία Ειδικής Γραμματείας ΕΑ  παρά  τω πρωθυπουργώ. Τα Logistics βρίσκονται παντού, στην υγεία, στην περιφέρεια και την τοπική αυτοδιοίκηση, στον αγροτικό τομέα, στις μεταφορές, στον τουρισμό, παντού».

Την κοπή της πίτας ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Στρατής Ζαφείρης ο οποίος εκπροσωπώντας την κυβέρνηση τόνισε τη σημασία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αλλά και την έμφαση που δίνεται στον συγκεκριμένο κλάδο από την πολιτική ηγεσία, καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της Εθνικής Οικονομίας.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO