Ιωάννινα- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη

Στο πλαίσιο των δράσεών της για το 2024, η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) διοργανώνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου, την επιχειρηματική εσπερίδα με τίτλο: «Ιωάννινα- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη».

Η ΕΕL μέσω της εκδήλωσης που διοργανώνεται με την συνεργασία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, φιλοδοξεί να ενημερώσει τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας για καίρια ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις στα Logistics, τις υποδομές, τις προκλήσεις και τη σημασία της εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους όπως εμπορία, βιομηχανία και υπηρεσίες.

Η εσπερίδα «Ιωάννινα – Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», αποτελεί σημαντικό γεγονός ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου και διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων. Αποτελεί δε, την συνέχεια της σειράς Road Show που έχει ήδη πραγματοποιήσει η EEL στα Τρίκαλα, την Λαμία, την Πάτρα και την Καλαμάτα.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν επιλεγμένοι ομιλητές, τόσο μέλη της EEL, όσο και εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

H συμμετοχή στην εσπερίδα είναι δωρεάν.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO