Παρουσίαση & προβολή της Ελληνικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας από την EEL σε ξένους επενδυτές

H EEL συμμετείχε στην Eπιχειρηματική Aποστολή ελληνικών εταιριών του κλάδου μεταφορών και logistics στο Duisburg και στο Ludwigshafen της Γερμανίας, που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2024

Στο πλαίσιο της αποστολής και συγκεκριμένα την Τρίτη 4/6, έλαβε χώρα μια σημαντική εσπερίδα στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Duisburg, με τίτλο: «Logistics & Supply Chain: Business & Investments Opportunities in Greece».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την Enterprise Greece και είχε ως στόχο την ανάδειξη των αναπτυξιακών προοπτικών του εγχώριου κλάδου και τις διαθέσιμες επενδυτικές ευκαιρίες.

Την EEL εκπροσώπησε με ομιλία του ο Πρόεδρος κος Β.Ζεϊμπέκης, ενώ επίσης συμμετείχαν οι κκ: Luis C. Blancas (World Bank Group Transport) Ηλίας Ηλιάδης (Enterprise Greece), Αθαν.Ζηλιασκόπουλος (Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ & Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής), Γ.Στάμνος (Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο), Δημ.Καλλιγέρης (STREEM GLOBAL).

Στην εσπερίδα επίσης είχαν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες στην επιχειρηματική αποστολή, να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους, στις αντίστοιχες γερμανικές που είχαν προσκληθεί.

 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO