Στο φετινό NAVIGATOR ASSEMBLY 2025 με τίτλο “Προκλήσεις, Ευκαιρίες και Νέες Διαδρομές για τη Ναυτιλία”, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grant Hyatt Athens, συμμετείχαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας. Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Πρέσβεις της Αγγλίας και του Λουξεμβούργου, καθώς και εκπρόσωποι των Πρεσβειών της Αμερικής, της Αγγλίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Λιθουανίας, της Ουγγαρίας και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας.
Στο πρώτο μέρος του συνεδρίου διατυπώθηκαν, μέσω σύντομων ομιλιών, οι στόχοι για το 2025 από 26 σημαντικούς θεσμικούς φορείς μεταξύ των οποίων και της EEL, όπου ήταν και ο μόνος φορέας από τον κλάδο των Logistics.
Στο δεύτερο μέρος υπήρχαν επιμέρους panels με πολύ επίκαιρη θεματολογία, όπου η ΕΕL συμμετείχε στη συζήτηση αναφορικά με την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στην Ναυτιλία. Την EEL εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Λειτουργιών κος Mάριος Μπουγιούκας.