Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου – Μέλος ΔΣ

Managing Director & Co-owner - PTL Ltd

O Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου είναι συνιδιοκτήτης και Managing Director της εταιρείας Papageorgiou Transport & Logistics (PTL) Ltd, η οποία έχει παρουσία στον χώρο των μεταφορών από το 1954 με έδρα την Άρτα Ηπείρου.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc Finance and Management από το Birmingham City University της Αγγλίας ενώ ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Επιπλέον, έχει διευρύνει τις γνώσεις του με την απόκτηση του πιστοποιητικού Sustainable Supply Chain Management, ως απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge και επίσης εμβάθυνε σε θέματα ηθικής και ηγεσίας, ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού κύκλου με τίτλο «Values – Based Leadership» στο πανεπιστήμιο του Yale.

Από τον Μάρτιο του 2020, συμμετέχει ως ενεργό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Δίνει έμφαση στην καινοτομία έχοντας συμμετάσχει σε άκρως ενδιαφέροντα ερευνητικά προγράμματα στο χώρο των μεταφορών, όπως το E–CMR για την αποϋλοποίηση των συνοδευτικών εγγράφων και στο E–CALL για την αυτόματη ειδοποίηση των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος.

Tο 2020 βραβεύτηκε ως Top Transportation Manager of the Year, από τον διεθνή οργανισμό IRU.

Επίσης, με αίσθημα ευθύνης και  ιδιαίτερης ευαισθητοποίησης  στα περιβαλλοντικά θέματα, έχει προβεί στην μέτρηση του ανθρακικού αποτυπώματος (CO2 ) της εταιρείας που ηγείται, όπως και στην χρήση καύσιμου φιλικού προς το περιβάλλον (CNG).

Η συγκεκριμένη ενέργεια είχε σαν αποτέλεσμα την βράβευση του με το βραβείο για την Βιωσιμότητα & το περιβάλλον, από το θεσμό Bravo Sustainability Dialogue & Awards, τον Δεκέμβριο του 2019.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO