Μάριος Μπουγιούκας- Μέλος ΔΣ EEL

[ultimate_heading main_heading=”Logistics & SCM Director & Business Development Manager στο Τμήμα Ναυτιλίας, BCA College” heading_tag=”h4″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]

Ο Μάριος είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, Mediterranean Maritime Academy, στη Λεμεσό και του Business School του London Metropolitan University, κατέχοντας πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΑ in Business & Management)  και δύο συναφή μεταπτυχιακά  (ΜΑ in Management  και ΜΒΑ). Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση στο πεδίο των Logistics.

Εργάζεται ως Logistics & SCM Director στο BCA College κι ως Business Development Manager στο Τμήμα Ναυτιλίας του κολλεγίου. Μετέπειτα, είναι συντονιστής των Ακαδημαϊκών Συμβουλίων των Τμημάτων Ναυτιλίας και Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Παράλληλα, κάποιους μήνες το χρόνο, ταξιδεύει ως Ανθυποπλοίαρχος σε πλοία της Variety Cruises.

Σε θεσμικό επίπεδο συμμετέχει, από τον Απρίλιο του 2022, σαν Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων (Chios Marine Club) κι από τον Φεβρουάριο του 2023, σαν Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Στα ενδιαφέροντά του είναι ότι αφορά το κοινό πεδίο δράσης των Logistics και της Ναυτιλίας κι εν γένει ότι σχετίζεται σ’ επίπεδο Εφοδιαστικής Αλυσίδας με τις συνδυασμένες μεταφορές.

Ο Μάριος πιστεύει πολύ στο συνδυασμό των κλάδων της Ναυτιλίας, των Logistics και της Αλυσίδας Εφοδιασμού, με την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς είναι πολύ σημαντική η αξία που μπορεί να παρέχει στους φοιτητές, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, αλλά και στα πρώτα τους εργασιακά «βήματα», στους κλάδους αυτούς.

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO