2nd YOUTH ENGAGEMENT WORSKHOP

«2nd Youth Engagement Workshop in Logistics»

   Τα Logistics στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης

 Με τη συμμετοχή 50 προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά το «YOUTH ENGAGEMENT WORKSHOP» από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, σε συνεργασία με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας» και το θεσμό «Business Days» του καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλου.

Το YOUTH ENGAGEMENT WORKSHOP είναι μια εξαιρετική διοργάνωση που συνδέει τη θεωρία με την πράξη και τη γνώση με την καθημερινή πραγματικότητα της λειτουργίας μιας  επιχείρησης, φέρνοντας κοντά τους φοιτητές με τους σημερινούς επαγγελματίες του κλάδου. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στα νέα παιδιά να εντρυφήσουν στον τρόπο λειτουργίας επιχειρήσεων που συνδέονται άμεσα με τις σπουδές τους, αλλά και στα στελέχη της αγοράς να μεταδώσουν στους νέους τις γνώσεις που έχουν αντλήσει μέσα από την εργασιακή τους εμπειρία.

Στη φετινή διοργάνωση οι φοιτητές  του 2ου LOGISTICS YOUTH ENGAGEMENT WORKSHOP είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις δύο σημαντικών επιχειρήσεων του κλάδου, της METRON LOGISTICS και της COSCO.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων εκτός από τις παρουσιάσεις και τις ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις των εταιρειών, υπήρξε και πρακτικό μέρος (hands-on experience) όπου οι φοιτητές παρακολούθησαν την εκτέλεση διαδικασιών logistics.

Η εκπαίδευση είναι βασικός πυλώνας δράσης της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Ως επιστημονικός φορέας των Logistics στη χώρα μας, η EEL, προχωρά σε οργανωμένες ενέργειες με στόχο τη δημιουργία υποδομών γνώσης πάνω στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Έτσι, συνεργάζεται με μεγάλα Πανεπιστήμια της Ελλάδας προκειμένου να συμβάλλει στη δημιουργία ειδικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, για όσους νέους οραματίζονται μια δυναμική σταδιοδρομία στον κλάδο των Logistics. 

Συνδρομές EEL Close (×)

Δεν έχετε επιλέξει κάποια συνδρομή
Δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO